Kosmetika

Erboristica Kosmetická sada pro muže UOMO na pleť 2 ks

Erboristica Kosmetická sada pro muže UOMO na pleť potěší jako dárek svým přírodním složením, které nadstandardně pečuje o tvář a regeneruje ji po holení.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Erboristica Kosmetická sada pro muže UOMO na pleť 2 ks

50132227

Úvod

Dárková sada italské přírodní kosmetiky pro nadstandardní péči o mužskou tvář. Erboristica Kosmetická sada pro muže UOMO na pleť obsahuje Pleťový hydratační keratinový gel 30 ml a Balzám po holení na citlivou pleť 100 g. Díky čistému přírodnímu složení jemně pečuje o pleť, regeneruje ji, redukuje známky únavy a provádí lehký lifting. Síla přírodních aktivních látek navíc dokonale zklidní i citlivou pleť, ta je po ošetření příjemně jemná, hydratovaná a provoněná. Produkty této značky neobsahují sulfáty ani těžké kovy, mají čistě veganské složení a jsou maximálně šetrné k životního prostředí, neboť se při jejich výrobě používá elektrická energie z obnovitelných zdrojů. 

Erboristica sada pro muže UOMO na pleť obsahuje:

  • Pleťový hydratační keratinový gel – obsahuje rostlinný keratin podporující regeneraci pokožky, bojuje proti známkám stárnutí, jako jsou vrásky či pigmentové skvrny. Minerály a vitaminy obsažené v aloe vera šťávě oživují pleť a udržují ji pružnou. Účinek gelu posilují přírodní extrakty v bio kvalitě (zeměžluč lékařská, sporýš lékařský, violka trojbarevná, růže šípková, vřes obecný), které intuitivně působí na pokožku, hydratují ji a současně zklidňují.
  • Balzám po holení na citlivou pleť – obsahuje výtažek z ginkgo biloby, aloe vera šťávu, makadamový olej, extrakt z kořene ženšenu a kyselinu salicylovou a svým vyváženým složením zajišťuje pleti nejen zklidnění, ale zároveň i potřebné zvlhčení. Balzám má lehkou nemastnou konzistenci, neobsahuje alkohol a je ideální i pro velmi citlivou a reaktivní pokožku. Směs vybraných ingrediencí přináší maximální pohodlí a ochranu kůže po podráždění způsobené žiletkou či strojkem.

Použití

Pleťový hydratační keratinový gel: Aplikujte ráno a večer na očistěný obličej včetně očního okolí.

Balzám po holení na citlivou pleť: Po holení šetrně naneste dostatečné množství balzámu na obličej a krk a jemně vmasírujte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.