Doplněk stravy

Bears With Benefits Hey Sunshine Sun Vitamins mit D3 60 ks

Bears With Benefits Hey Sunshine Sun Vitamins mit D3 bohatě pokryje denní dávku vitaminu D, a to v příjemné formě gumových medvídků s ovocnou příchutí. Vhodné i pro vegany.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Bears With Benefits Hey Sunshine Sun Vitamins mit D3 60 ks

50131519

Úvod

Chybí Vám sluníčko? Jestliže si nemůžete dovolit trávit dostatek času venku, či s příchodem zimních dnů, které s sebou nesou nedostatek slunečního svitu, může Váš organizmus postrádat vitamin D. Tento takzvaný „sluneční vitamin“ se totiž tvoří v kůži působením UV záření, a jen malou část jeho denní potřeby získáváme stravou. Doplněk stravy Bears With Benefits Hey Sunshine Sun Vitamins mit D3 bohatě pokryje denní dávku vitaminu D, a to v příjemné formě gumových medvídků s ovocnou příchutí. Přípravek je barvený betakarotenem, neobsahuje umělé přísady a je vhodný i pro vegany.

Gumoví medvídci s vitaminem D3 pro podporu imunity

Bears With Benefits obsahují vitamin D3 – cholekaciferol – formu vitaminu D, který je nezbytný pro správné fungování mnoha procesů v organizmu: významně podporuje imunitní systém, přispívá ke vstřebávání vápníku a je důležitý pro dobrou kondici svalů, kostí i zubů. Receptura medvídků obsahuje kromě vitaminu D3 vysoce kvalitní kokosový olej, který zlepšuje vstřebávání vitaminu D.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje vitamin D, který podporuje imunitní systém
  • vitamin D je důležitý pro dobrý stav svalů, kostí a zubů
  • receptura vyvinuta odborníky
  • složení bez umělých přísad
  • příjemná ovocná chuť
  • vhodné i pro vegany
  • GMO free

Dávkování

Užívejte 1 medvídka denně.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.