Kosmetika

Loréal Paris Revitalift Laser X3 dárková sada 2021

Produktová řada: Revitalift

Vánoční dárková sada dvou ikonických produktů od Loréal Paris je speciálně navržena k péči o zralou pleť. Konkrétně tato sada obsahuje denní krém a micelární vodu.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 produktů značek Loréal Paris a Maybelline v libovolné kombinaci získáte nejlevnější z nich za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Loréal Paris Revitalift Laser X3 dárková sada 2021

50132316

Úvod

Luxusní vánoční dárková sada dvou ikonických produktů od Loréal Paris je speciálně navržena k péči o zralou pleť. Konkrétně tato sada obsahuje Loréal Paris Revitalift Laser X3 Denní krém 50 ml a Loréal Paris Micelární vodu 200 ml.

Prémiová péče o zralou pleť

  • Denní krém působí proti stárnutí pleti a napomáhá znovuobnovení mladistvého vzhledu pleti kombinací aktivních látek Pro-Xylane, fragmentované kyseliny hyaluronové a LHA. 
  • Micelární voda pečuje o pleť během celého procesu odličování. Blahodárné složení, které obsahuje aktivní částice – micely, zaručuje bezchybné odlíčení bez nutnosti oplachování pleti. Výsledkem je čistá a svěží pleť připravená k nanesení vhodného krému.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.