Kosmetika

Uxitol 13 Kerato zjemňující tělové mléko 250 ml

Značka: UXITOL

Uxitol 13 Kerato zjemňující tělové mléko s obsahem 13% urey a ceramidů vyhlazuje hrubou a suchou pokožku na loktech a kolenou a napomáhá jejímu zjemnění.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Uxitol získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
229
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Uxitol 13 Kerato zjemňující tělové mléko 250 ml

50130701

Úvod

Pokožka na loktech a kolenou bývá sušší a aby si zachovala svoji jemnost, zpravidla vyžaduje pravidelnou péči. Jestliže je však Vaše pokožka hrubá až drsná, běžný hydratační krém již nestačí. Vyzkoušejte Uxitol 13 Kerato zjemňující tělové mléko s obsahem 13% urey a ceramidů + bohaté směsi přírodních a vyživujících složek, které pronikají hluboko do pokožky, dodávají optimální hydrataci a pokožku zvláčňují. Mléko je vhodné k péči o suchou, drsnou pokožku kdekoliv na těle.

Výsledek:

  • vyhlazuje suchou, hrubou pokožku, napomáhá jejímu zjemnění
  • vhodné na zhrublé a pigmentované lokty a kolena
  • vhodné pro suchou pokožku s keratózami

Použití

Naneste dostatečné množství emulze na čistou a suchou pokožku a jemně vmasírujte. Používejte 2x denně (ráno a večer). Je možné používat pravidelně každý den i jako preventivní péči.


Upozornění

Pouze k zevnímu použití. Nepoužívejte na otevřené rány. Zamezte kontaktu s očima. Určeno pro děti starší 3 let a dospělé. Přípravek nesmí používat osoby se známou přecitlivělostí na kteroukoliv ze složek přípravku. V případě výskytu místní vyrážky nebo podráždění přestaňte přípravek používat a poraďte se s Vaším lékařem. Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.