Elektronika

Truelife NannyCam R360 digitální video chůvička

Značka: TRUELIFE

Truelife NannyCam R360 je digitální video chůvička s dálkově ovládaným otáčením kamery a 5palcovým LCD displejem, se kterou budete mít dokonalý přehled.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Truelife NannyCam R360 digitální video chůvička

50126276

Úvod

Otočná dětská chůvička, se kterou budete mít dokonalý přehled. Truelife NannyCam R360 je digitální video chůvička s dálkově ovládaným otáčením kamery a 5palcovým LCD displejem, která skutečně vidí do každého rohu dětského pokoje. S chůvičkou můžete spárovat až dvě kamery najednou a sledovat tak dění ve více místnostech najednou. Díky možnosti oboustranné komunikace můžete na dítě na dálku promlouvat i mu pustit zklidňující melodii. Chůvička poskytuje kvalitní a stabilní přenos zvuku i obrazu s dosahem až 300 m, a to včetně nočního režimu.

Truelife NannyCam R360 digitální video chůvička2aaa

Videopřenos a možnost otáčení

S videochůvičkou NannyCam R360 Vám již nic neunikne. Kameru můžete postavit na vhodné místo, nebo zavěsit na zeď. Spárované kamery lze otáčet klidně z vedlejší místnosti, pomocí rodičovské jednotky, horizontálně až o 270 a vertikálně o 90 stupňů. Uvidíte tak do každého koutu, a zatímco Vaše dítě spí, můžete se bez obav věnovat jiným činnostem.

Obousměrné audio a ukolébavky

Nejen, že Vám neunikne ani jediný zvuk z dětského pokojíčku, ale díky obousměrnému přenosu zvuku můžete navíc plačící dítě utišit na dálku vlastním hlasem, nebo zvolit uklidňující melodii.

Spolehlivý přenos a dosah až 300 metrů

Chůvičku zapnete a umístíte k miminku, rodičovskou jednotku máte u sebe. Přenos obrazu i zvuku funguje spolehlivě až do vzdálenosti 300 metrů. Můžete tak být v klidu třeba i během posezení s přáteli na terase, když dítě zrovna spí nebo se bez obav soustředit na jiné činnosti, třeba když pracujete z domova.

Monitoring teploty v místnosti

Součástí chůvičky je i pokojový teploměr, a tak aktuální teplotu v dětském pokojíčku můžete kdykoli zkontrolovat na rodičovské jednotce.

Čas na krmení

S pomocí funkce feed alarm si můžete nastavit upozornění, kdy je Vaše děťátko potřeba nakrmit, vzbudit, či mu podat potřebné léky. Rodičovská jednotka Vás automaticky upozorní.

Dostatečná výdrž baterie

S NannyCam R360 budete v klidu celý den, při VOX režimu vydrží baterie rodičovské jednotky až 8 hodin. Můžete se tak v klidu věnovat jiným činnostem, i když zrovna nemáte možnost napájení. Díky dostatečné výdrži baterie Vám chůvička bez problémů poslouží nejen doma, ale i na cestách. V noci můžete chůvičku nabíjet na nočním stolku, na cestách lze využít microUSB pro nabíjení z powerbanky.

Režim VOX

Aktivováním režimu VOX na základně šetříte spotřebu baterie. Pokud je režim VOX aktivován, dojde při živém náhledu po krátké chvíli ticha k vypnutí displeje a k omezení přenosu zvuku za účelem úspory baterie. Chůvička se znovu aktivuje, jen když zaznamená nějaký zvuk. Toto nastavení je ideální pro noční hlídání dítěte.

Univerzální upevnění

Díky speciálnímu držáku, který je součástí balení, můžete dětskou jednotku (kameru) přišroubovat na vhodné místo a natočit dle potřeby. Klidně třeba na strop.

Automatické noční vidění

Díky automatickému přepnutí chůvičky na noční vidění máte po setmění dokonalý přehled o svém dítěti ve dne i v noci.

Truelife NannyCam R360 digitální video chůvička2aaaa

Hlavní vlastnosti:

  • barevný 5" LCD displej
  • vertikální i horizontální otáčení – horizontálně až o 270 a vertikálně o 90 stupňů
  • kvalitní a stabilní přenos zvuku i obrazu
  • možnost spárování až dvou kamer
  • dosah až 300 metrů
  • obousměrné audio –obousměrnému přenosu zvuku
  • automatické noční vidění
  • monitoring teploty v místnosti
  • ukolébavky
  • feed alarm
  • univerzální upevnění
  • dostatečná výdrž baterie
  • úsporný VOX režim

Použití

 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.