Doplněk stravy

Geladrink Fast pomeranč práškový nápoj 420 g

Značka: GELADRINK

Geladrink Fast je startovací kloubní výživa s kolagenními peptidy z kolagenu typu I, II, III, vitamínem C, antioxidanty a Boswellií serratou.

805

Cena za 100 g: 191,67 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Geladrink Fast pomeranč práškový nápoj 420 g

50132455

Úvod

Geladrink Fast je startovací kloubní výživa s kolagenními peptidy, kolagenem typu I, II, III, vitamínem C a extraktem z Boswelia Serrata. Vitamin C přispívá k normální formaci kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek. Kolagenní peptidy Gelita® jsou enzymaticky naštěpené části kolagenu, který tvoří těla všech živočichů. Kolagen má velký význam pro strukturu a integritu našich těl, je přirozenou součástí pohybového aparátu, kostí, chrupavek a kloubů, podmiňuje mechanické vlastnosti chrupavky, především její pevnost a pružnost. Extrakt z pryskyřice kůry stromu Boswellia serrata je více než 5 000 let používán ajurvédskou vědou, přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů. Vitamín E, selen a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem, jsou to silné antioxidanty. Geladrink Fast dále obsahuje extrakt z ostropestřce mariánského a látku AntiHcy® (vitamíny B6 a B12 a kyselina listová), které přispívají k normálnímu metabolismu homocysteinu

Hlavní vlastnosti:

  • kloubní výživa s kolagenními peptidy, kolagenem typu I, II, III, vitamínem C, antioxidanty, ostropestřcem a Boswelií
  • vitamín C přispívá k normální formaci kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek
  • boswellia serrata přispívá k normálnímu stavu kostí a kloubů
  • vitamín E, selen a měď přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem

Dávkování

Dospělí: 14 g – 1 vrchovatá odměrka 1x denně, dávku je možné zdvojnásobit. Doporučenou denní dávku nepřekračujte.


Složení

Hydrolyzovaná kolagenní bílkovina (57 %), sušená ovocná šťáva - pomeranč, fruktóza (1,5 g v DD), kyselina: kyselina citrónová, maltodextriny, zahušťovadlo: pektin, Boswellia serrata extrakt, aroma, vitamín C (kyselina L-askorbová), vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát), ostropestřec mariánský extrakt, vavřín vznešený extrakt, přírodní barvivo: betanin z červené řepy, beta-karoten, sladidlo: sukralosa, bisglycinát měďnatý, vitamín B12 (kyanokobalamin), vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), foláty - kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), L-seleno-methionin.


Upozornění

Geladrink Fast je doplněk stravy s cukrem a sladidlem. Není náhradou pestré stravy. Zdravá a vyvážená strava a zdravý životní styl jsou nezbytné. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládat mimo dosah dětí! Neobsahuje lepek, sacharózu, cholesterol. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.