Elektronika

NAIPO MGF-3600 masážní přístroj na chodidla a lýtka

Značka: NAIPO

Masážní přístroj 2v1 na chodidla a lýtka NAIPO MGF-3600 má elegantní design a ovládací dotykový panel. Poskytne vám hloubkovou válečkovou masáž shiatsu s vibracemi a vyhříváním.

Skladem na e-shopu
8 590
Doprava zdarma

O produktu: NAIPO MGF-3600 masážní přístroj na chodidla a lýtka

50132242

Úvod

Dopřejte svým chodidlům a lýtkům úlevu po dlouhém dni! Masážní přístroj NAIOI MGF-3600  poskytuje hloubkovou válečkovou masáž shiatsu, terapii stlačeným vzduchem pro lýtka a nabízí i vibrace a vyhřívání. Jeho elegantní skládací design a snadné ovládání pomocí praktického dotykového panelu poskytují maximální uživatelský komfort. Vhodně aplikovaná masáž má i výrazné preventivní účinky. Pokud chodíte celý den v lodičkách, tak toto je masážní přístroj přímo pro vás!

Funkce vyhřívání pro zesílení relaxačního účinku

Ke komfortní masáži přispěje funkce vyhřívání, která poskytne vašim chodidlům příjemné teplo. Kromě shiatsu masáže chodidel rovněž stimuluje krevní oběh a rozproudí energii ve vašem těle. Skládací masážní přístroj Naipo MGF-3600 rovněž může masírovat i vaše lýtka, díky čemuž dopřejete svým nohám skutečnou úlevu a komfort. Přístroj funguje na bázi čtyř automatických masážních programů, mezi něž patří vibrační masáž, bublinková koupel, shiatsu masáž a válečková masáž.

NAIPO MGF-3600 masážní přístroj na chodidla a lýtka6

Hlavní vlastnosti:

  • skládací masážní přístroj 2v1 pro domácí masáž chodidel a lýtek
  • čtyři automatické masážní programy
  • funkce vyhřívání poskytne chodidlům příjemné teplo
  • demontovatelné kryty zajišťují snadnou údržbu
  • ovládání pomocí praktického dotykového panelu

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.