Hygienická pomůcka

Frida Mom Intimní sprška 300 ml

Značka: FRIDA MOM

Frida Mom Intimní sprška 300 ml poskytne ženám maximální hygienu poporodních poranění a šetrně očistí přesně ta místa, která to po porodu potřebují nejvíce.

345
Doprava zdarma

O produktu: Frida Mom Intimní sprška 300 ml

50132337

Úvod

Dopřejte si po porodu jemnou, ale přesto důkladnou péči o intimní partie. Maximální hygiena je pro nekomplikované hojení poporodních poranění nejdůležitější. Frida Mom Intimní sprška 300 ml šetrně očistí přesně ta místa, která to po porodu nejvíce potřebují. Jednoduše se stane vlastním mini bidetem a mamince poskytne perfektní hygienu vždy, když je to nezbytné. Frida Mom Intimní sprška se bude hodit i ženám po císařském řezu, kdy pomůže očistit jizvy bez nutnosti předklánění, jež vytváří zbytečný tlak na spodní část bříška. Tip: Pokud chcete podpořit hojení bylinkami, přidejte do čisté vody několik kapek esenciálního levandulového oleje.

Hlavní vlastnosti

  • jednosměrný vzduchový ventil zajišťuje nepřetržitý jemný tlak vody
  • zahnuté hrdlo láhve nasměruje vodu přesně tam, kde je potřeba
  • ergonomický tvar 300 ml láhve krásně padne do ruky

 


Složení

Balení obsahuje 1 Intimní spršku + 1 nepromokavý cestovní obal ve formě diskrétního stahovacího sáčku.


Použití

Láhev je navržená tak, aby ji bylo možné použít ve směru zezdola nahoru. Tedy ve chvíli, kdy sedíte na toaletě. Nemusíte se obávat žádné složité manipulace nebo rozlité vody. Nepropustný a neprůhledný sáček láhev ochrání proti nečistotám a vaši kabelku před vodou, můžete ji tak mít vždy s sebou.


O značce

Profimed zaujímá významnou příčku v oblasti péče o zdraví. Základním stavebním kamenem konceptu Profimed Baby se při jeho vzniku stala švédsko-americká, odborníky oceňovaná, značka pomůcek pro děti Fridababy. V roce 2021 udělala další veliký krok na své cestě pomáhat nejen dětem, ale i rodičům. Zachovala si svůj originální pohled na mateřství a vstoupila do segmentu péče o maminky pod značkou Frida Mom.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.