Zdravotnické prostředky

Trioderm CARE Nosní sprej 50 ml

Značka: TRIODERM
5.0

Trioderm CARE Nosní sprej je zdravotnický prostředek pro hygienu nosní sliznice a pro zmírnění příznaků sezónní i alergické rýmy, jako je ucpaný nos či suchá nosní sliznice.

125
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Trioderm CARE Nosní sprej 50 ml

50087495

Úvod

Přípravek k nosní hygieně s mořskou solí, hyaluronanem sodným a mátovou silicí. Trioderm CARE Nosní sprej 50 ml je zdravotnický prostředek určený pro hygienu nosní sliznice a pro zmírnění příznaků sezónní i alergické rýmy jakými jsou: otok nosní sliznice, výtok z nosu, kýchání, ucpání nosu a ztížené dýchání nosem, suchá nosní sliznice. Pravidelné výplachy přípravkem Trioderm CARE Nosní sprej chrání nosní sliznici a pomáhají obnovit její mukociliární funkci při pobytu v klimatizovaných prostorách, v suchém nebo prašném prostředí. Komplexní účinek obsažených složek přináší úlevu a zklidňuje podráždění nosní sliznice. Je vhodný pro dospělé a děti od 4 let.

Kdy použít Trioderm CARE Nosní sprej?

  • hygiena nosní sliznice
  • zmírnění příznaků při akutním zánětu nosu a nosohltanu virového původu (Acute rhinitis a rhinopharyngitis)
  • zmírnění příznaků při lehké formě akutního zánětu nosu a vedlejších nosních dutin (Rhinosinusitis acuta)
  • při alergické rýmě (Allergic rhinitis)
  • pomocný prostředek při léčbě chronické formy zánětu nosu (Rhinosinusitis chronica)

Jak působí Trioderm CARE Nosní sprej?

Sprej obsahuje hypertonický roztok mořské soli. Na principu osmózy odčerpává z nosní sliznice přebytečnou vodu způsobující otok. Hyaluronan sodný hydratuje a zlepšuje elasticitu nosní sliznice. Pomocné látky extrakt z Aloe, vitamin E a urea hydratují nosní sliznici a podporují její regeneraci. Při výplachu sprejem se odplaví prach, nečistoty a pyly, sliznice se hydratuje, zlepší se její funkce a obrana proti infekci.

Trojí účinek

  • snižuje otok nosní sliznice
  • čistí, hydratuje nosní sliznici a urychluje její obnovu
  • zlepšuje funkci sliznice nosu

Složení

Aqua, Sodium Chloride (Sea Salt), Polysorbate 80, Hydroxyethyl Urea, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Aloe Ferox Leaf Extract, Disodium Hydrogen Phosphate, Phenoxyethanol, Mentha Arvensis Leaf Oil, Citric Acid, Propylene Glycol.


Použití

  • Přiložte ústí rozprašovače k okraji nosní dutiny a natočte jej směrem k vnější straně nosu, aby rozprašovač nemohl poranit cévy na nosní přepážce.
  • Stiskněte rozprašovač a mírně, nikoliv prudce, se nosem nadechněte.
  • Pokud příznaky rýmy nevymizí po uplynutí 2 týdnů, vyhledejte lékaře.

Upozornění

Nepoužívejte v případě alergické reakce na kteroukoli z obsažených složek přípravku. Nepoužívejte po prodělané operaci nebo úrazu nosu, vyčkejte do úplného zhojení rány, poraďte se s lékařem. Nepoužívejte u kojenců a dětí do 4 let. Použití spreje u těhotných žen a v době kojení konzultujte s lékařem.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.