Zdravotnické prostředky

Trioderm CARE Pěna na velmi suchou pokožku 150 ml

Značka: TRIODERM

Trioderm CARE Pěna na velmi suchou pokožku 150 ml je vhodná jako doplňková péče o pokožku postiženou lupenkou nebo atopickým ekzémem.

159
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Trioderm CARE Pěna na velmi suchou pokožku 150 ml

50103652

Úvod

Doplňková péče o pokožku postiženou lupenkou nebo atopickým ekzémem. Trioderm CARE Pěna na velmi suchou pokožku 150 ml obnovuje ochrannou bariérovou funkci pokožky, tím zajišťuje její dostatečnou hydrataci a přináší úlevu a zklidnění. Je určená k ošetření vysušené, citlivé, strupovité pokožky, pro velmi suché oblasti jako jsou lokty, kolena, chodidla nebo paty nebo jako doplňková péče při lupénce (Psoriasis vulgaris) a atopické dermatitidě (Dermatitis atopica). Mohou ji používat dospělí i děti od 3 let, je vhodná i pro diabetiky.

Trioderm CARE Pěna na velmi suchou pokožku

Obsah vody v pokožce je hlavním faktorem pro zachování její pružnosti. Trioderm CARE Pěna vytváří na jejím povrchu mechanickou překážku, která brání úniku vody z pokožky ven a zároveň ošetřované místo hydratuje zevnitř. Obnovuje ochrannou bariérovou funkci pokožky tím, že ji nasytí vodou a mastnými kyselinami. Přirozeně slabě kyselé pH brání rozmnožování mikroorganismů a předchází vzniku podráždění. Proces obnovy je podporován přítomností vitamínu E.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratuje pokožku zevnitř a tím ji zvláčňuje
  • obnovuje kožní bariéru, která chrání před vysycháním
  • obsažené složky zklidní ošetřené místo

Složení

  • 8 % rostlinných olejů (pupalkový olej, olej z meruňkových jader, makadamiový olej) a 6 % emolientů, které postižené místo překryjí, hydratují a zvláční
  • 15 % Natural Hydrophilic Factors – komplex látek, které vážou vodu a zevnitř hydratují vysušenou pokožku
  • neobsahuje barviva, neobsahuje parafínový olej, jemný parfém je bez obsahu potenciálních alergenů
  • kyselé pH podporuje přirozenou ochrannou funkci pokožky

Kompletní složení

AQUA, OENOTHERA BIENNIS OIL, HYDROXYETHYL UREA, BUTANE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, CETEARETH-25, CETEARYL ALCOHOL, SODIUM LACTATE, PROPANE, MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL, C12-15 ALKYL BENZOATE, LACTIC ACID, ISOBUTANE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, XANTHAN GUM, PARFUM, ETHYLHEXYLGLYCERIN.


Použití

Přípravek aplikujte stiskem rozprašovače, zlehka rozetřete a nechte vstřebat do pokožky. Nesmývejte. Pěnu používejte nejlépe bezprostředně po mytí nebo sprchování, dokud je pokožka lehce vlhká. Ošetření opakujte podle potřeby několikrát denně, použití 3x denně je obvykle dostačující. Z hygienických důvodů po použití rozprašovač opláchněte tekoucí horkou vodou a přikryjte ochranným víčkem. Trioderm CARE Pěnu používejte do zlepšení stavu pokožky, případně podle doporučení ošetřujícího lékaře.


Upozornění

Použití u dětí mladších 3 let, těhotných a kojících žen nutné konzultovat s lékařem. Nepoužívat v případě alergické reakce na některou z obsažených složek přípravku. V případě pochybností se poraďte s lékařem.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.