Zdravotnické prostředky

Refresh Contacts oční kapky 15 ml

Značka: REFRESH

Refresh Contacts jsou zvlhčující oční kapky pro všechny typy kontaktních čoček. Zvlhčují, ulevují od suchosti a podráždění očí. Prodlužují dobu nošení kontaktních čoček.

189
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Refresh Contacts oční kapky 15 ml

50015579

Úvod

Refresh Contacts oční kapky jsou určené ke zvlhčení (lubrikaci) všech typů kontaktních čoček (měkké i tvrdé plynopropustné). Poskytují okamžitou úlevu od nepohodlí spojeným s jejich nasazením, které se projevuje jako suchost či podráždění očí. Výsledkem je dlouhotrvající komfort, který prodlužuje dobu nošení kontaktních čoček. Kapky lze používat podle potřeby před i během nošení kontaktních čoček i po jejich vyjmutí.

Hlavní vlastnosti

  • zvlhčují a ulevují tak od pocitu suchosti a podráždění očí
  • prodlužují dobu nošení kontaktních čoček
  • pro všechny typy kontaktních čoček

Dávkování

Podle potřeby aplikujte 1-2 kapky do každého oka s nasazenou kontaktní čočkou. V případě potřeby lze aplikovat 1-2 kapky na kontaktní čočku před nasazením. Mezi podáním jiných očních přípravků ponechte interval 5 minut. Pokud se lahvička nepoužívá, měla by být těsně uzavřena. Zbytky roztoku zlikvidujte do 90 dnů od otevření.


Složení

Obsahuje sodnou sůl karboxymethylcelulózy 0,5 %, kyselinu boritou 0,6 %, dekahydrát boritanu sodného 0,035 %, chlorid sodný, chlorid draselný, dihydrát chloridu vápenatého, hexahydrát chloridu hořečnatého, kyselinu chlorovodíkovou nebo hydroxid sodný pro úpravu pH, čištěnou vodu, a je konzervován přípravkem PURITE® 0,005 %.


Upozornění

Nepoužívejte, pokud obal vykazuje známky poškození. Abyste zabránil(a) kontaminaci nebo možnému poranění očí, nedotýkejte se hrotem lahvičky žádného povrchu a vyhněte se přímému kontaktu s okem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na jakékoli složky tohoto přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP III, č. notifikace RZPRO: 01104784.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.