Doplněk stravy

Flex Code Gold sirup 500 ml

Značka: FLEX CODE

Kloubní výživa v tekuté formě s kolagenem, chondroitinem a glukosamin sulfátem. Flex Code Gold sirup je vhodný pro aktivní osoby – sportovce i těžce pracující.

899
Ušetříte 18%

Původní cena:  1 090 Kč  ·  sleva 191 Kč

Cena za 1 litr: 1 798,00 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1090 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Flex Code Gold sirup 500 ml

50129778

Úvod

Komplexní kloubní výživa v tekuté formě. Flex Code Gold sirup 500 ml obsahuje 7 aktivních látek ve vysokých dávkách. Doplněk stravy s kolagenem, chondroitinem a glukosamin sulfátem je vhodný pro muže a ženy v dospělém věku, aktivní osoby – sportovce těžce pracující, profesionální sportovce i seniory.

Aktivní složky přípravku Flex Code Gold sirup

  • hydrolyzovaný kolagen (typ II) – kolagen, který prošel procesem zvaný hydrolýza, byl rozštěpen na menší části – kolagenové peptidy tak, aby se maximalizovala absorpce tělem
  • nízkomolekulární kyselina hyaluronová Hyamax s molekulární váhou 8000-50000 daltonů: kyselina hyaluronová se nachází v celém těle, také v kostech a chrupavce, a jejím hlavním úkolem je zadržování vody, jako nízkomolekulární kyselina hyaluronová se označuje látka s méně než 1 000 000 daltonů (1 MDa)
  • glukosamin sulfát: glukosamin je sloučenina vytvořená z řetězců cukrů a bílkovin, která se přirozeně nachází v chrupavce kloubů a příznivě ovlivňuje metabolické děje probíhající v chrupavce
  • chondroitin sulfát: chondroitin je chemická látka, která se nachází v kloubní chrupavce, váže vodu a dává chrupavce pružnost
  • MSM – je zdrojem organické síry, která je důležitou stavební látkou bílkovin a kolagenu v našem těle
  • bor
  • kurkumin

Složení

Voda, glukosamin sulfát, MSM, chondroitin sulfát, koncentrát z černého rybízu, hydrolyzovaný bovinní kolagen (typ II), kyselina hyaluronová, citrónový koncentrát, kyselina citrónová (kyselina), kurkumin, oxid křemičitý (plnidlo), kyselina boritá, sorbát draselný (konzervant), sukralóza (sladidlo), benzoát sodný.


Použití

Užívejte 2x denně 10 ml s jídlem nebo po jídle. Můžete rozpustit ve 250 ml vody. Doporučená doba podávání je 2-3 měsíce. Balení 500 ml vystačí na 25 dní. Po otevření uchovejte na chladném místě při teplotě 5-7 ºC a spotřebujte do 2 měsíců.


Upozornění

Doplněk stravy se sladidlem. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy! Nevhodné pro osoby se zvýšenou citlivosti na jednotlivé složky.Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.