Elektronika

Braun Series 9 9467cc pánský holicí strojek Silver

Značka: BRAUN

Nejvyšší řada strojků Braun Seris 9 nadchne mimořádně šetrným, ale důkladným oholením nasucho i namokro. Součástí této edice je čisticí stanice Clean & Charge.

Až 800 Kč z nákupu produktů Procter & Gamble

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Braun Series 9 9467cc pánský holicí strojek Silver

50132690

Úvod

Vyzkoušejte nejúčinnější a nejpohodlnější strojek od společnosti Braun. Elektrický strojek Braun Series 9 9415s nabízí účinné a jemné oholení v každém tahu, bez ohledu na to, zda holíte 1, 3 nebo 7denní strniště. Tento pánský holicí strojek je vybaven jedinečným zastřihovačem ProLift, který zvedá a holí naplocho rostoucí vousy. Holicí strojek díky přepracované funkci Precision Switch oholí i tuhé vousy - to se vyplatí zejména v těžko přístupných místech.

banner

Úžasně komfortní holení

Holicí strojky řady Series 9 jsou nejvýkonnější elektrické holicí strojky na světě (testované ve srovnání se špičkovými výrobky nadstandardní úrovně), nyní ještě vylepšené novou hlavou ProHead. Inovativní zastřihovač ProLift a jedinečná sonická technologie od firmy Braun pomáhají holit až o 10 % rychleji (v porovnání s předchozí řadou Braun Series 9).

Unikátní čisticí stanice

Strojek je voděodolný, takže ho můžete nejen oplachovat pod tekoucí vodou, ale také se plnohodnotně holit namokro – s pěnou či gelem, a to klidně ve sprše. Praktický je také dobíjecí akumulátor. Plné nabití trvá pouhou hodinu, přičemž dostatek výdrže na jedno oholení získáte již po 5 minutách nabíjení. O úrovni nabití, hygieně a stavu cestovního zámku vás informuje praktický LED displej. Model 9415s je doplněný o unikátní čisticí a nabíjecí stanici Clean & Charge, která strojek automaticky důsledně čistí, vysouší, promazává a nabíjí. Součástí balení je také praktické cestovní pouzdro a čisticí kartáček.

Hlavní vlastnosti:

  • strojek Braun Series 9 ve stříbrné barvě
  • čisticí a nabíjecí stanice Clean & Charge v balení
  • holení nasucho i namokro (Wet & Dry)
  • zastřihovače Lift & Cut a Direct & Cut
  • ochrana pokožky Skin Guard
  • přesný zastřihovač na zadní straně
  • 100% voděodolný
  • výdrž 60 minut, nabíjení 60 minut, rychlé dobití 5 minut na jedno oholení


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.