Kosmetika

Relife Relizema Ultra hydrating lotion pump dispenser 400 ml

Značka: RELIFE
Produktová řada: Relizema
5.0

Tělové mléko Relife Relizema Lipid pomáhá obnově kožní bariéry a podporuje hydrataci pokožky. Je vhodné pro děti i dospělé s citlivou a suchou pokožkou.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Relife Relizema Ultra hydrating lotion pump dispenser 400 ml

50132113

Úvod

Péče o suchou a citlivou pokožku vyžaduje jemnou hydratační péči. Vyzkoušejte Relife Relizema Ultra Hydrating lotion, které díky složení s třemi typy ceramidů pomáhá obnově kožní bariéry, pokožku hydratuje a ochraňuje. Směs rostlinných olejů zvyšuje hydrataci a pružnost pokožky. Mléko je vhodné nejen pro dospělé, ale také pro děti se sklonem k atopické dermatitidě.

Hlavní vlastnosti:

  • hydratační tělové lotio na obličej i tělo
  • obnovuje kožní bariéru
  • hydratuje, ochraňuje a zvyšuje pružnost pokožky

Použití

Před použitím přípravku Relife Relizema Ultra hydrating lotion očistěte pokožku pomocí přípravku Relife Relizema Hydrating cleansing bath oil nebo Relife Relizema Lipid replenishing cleanser. Jednou nebo dvakrát stiskněte dávkovací pumpičku, naneste malé množství přípravku na ruce a poté jemně vmasírujte do pokožky až do úplného vstřebání.


Upozornění

Nepoužívejte v případě, že obal vypadá poškozený nebo je otevřený. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte mimo zdroje tepla. Nepoužívejte po uplynutí data spotřeby.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.