Kosmetika

Bloom and Blossom HANDS UP Krém proti stárnutí rukou 50 ml

Produktová řada: Denní tělová péče
5.0

Bloom and Blossom HANDS UP Krém proti stárnutí rukou  vyživuje a hydratuje namáhanou pokožku rukou. Šetrně regeneruje díky 99 % přírodnímu složení.

565
Doprava zdarma

O produktu: Bloom and Blossom HANDS UP Krém proti stárnutí rukou 50 ml

50132406

Úvod

Toužíte mít hebké a mladistvě vypadající ruce? Dopřejte jim něžnou láskyplnou péči plnou hydratace a výživy. Bloom and Blossom HANDS UP Krém proti stárnutí rukou se rychle vstřebává, mimořádně dobře vyživuje a díky přírodnímu složení šetrně pečuje o pokožku rukou. Obsažené bambucké máslo bohaté na vitaminy A a E v pokožce zadržuje vlhkost, Niacinamid plný vitamínu B3, který pomáhá zlepšit známky poškození kůže, regeneruje a výtažek z kořene lékořice plný antioxidantů rozjasňuje a napomáhá sjednotit tón pleti.

Výsledek

  • hydratuje, regeneruje a přispívá k obnově poškození pokožky na rukou
  • krém je díky šetrnému přírodnímu složení vhodný i pro těhotné
  • rychle se vstřebává, mimořádně dobře vyživuje a rozjasňuje pleť

Složení

99 % přírodní složení. Obsahuje bambucké máslo bohaté na vitaminy A a E, Niacinamid s vitamínem B3 a extrakt z kořene lékořice. Krém má příjemnou vůni směsi bergamotu, ylang ylang a cedrového dřeva.


Použití

Vmasírujte si do pokožky rukou potřebné množství krému kdykoliv v průběhu dne, zvláštní pozornost věnujte hřbetům rukou. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte přes den i na noc.


Upozornění

Pouze pro vnější použití.


O značce

Anglickou značku Bloom and Blossom založily Julia a Christina, švagrové a matky celkem 5 dětí. Jejich výrobky plné skutečných přírodních ingrediencí vám pomohou řešit skutečné problémy v péči o pleť a wellness, navíc příjemně voní a vypadají dobře. „Chceme, aby se rodiny všech tvarů a velikostí cítily dobře ve své vlastní kůži.“


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.