Kosmetika

NAIF Nápravný krém na obličej tělo a ruce 50 ml

Značka: NAIF

NAIF Nápravný krém na obličej tělo a ruce vyživuje a regeneruje suchou pokožku. Je vhodný na obličej, tělo i ruce. Bez chemických konzervantů. 100% vegan.

NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks Při nákupu vybraných produktů značky NAIF získáte NAVÍC NAIF Vlhčené ubrousky pro děti a miminka 15 ks za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na sortiment vlhčených ubrousků. Akce platí do 31. 5. 2024 nebo do vyprodání zásob.
309
Maximální povolený počet: 1 ks
Doprava zdarma

O produktu: NAIF Nápravný krém na obličej tělo a ruce 50 ml

50132641

Úvod

Chcete své suché pleti dopřát tu nejlepší péči? NAIF Nápravný krém na obličej tělo a ruce obsahuje přírodní mandlový olej a bambucké máslo, které vyživují, obnovují a regenerují i tu nejsušší pokožku. Poradí si dokonce se suchými lokty nebo koleny. Je ideálním krémem pro hydrataci pleti obličeje i rukou během zimních měsíců, díky svému složení vaši pokožku pomáhá chránit před mrazem a větrem. Užijte si i vy bezstarostnou přírodní péči stejně jako vaše děti.

NAIF myslí na naši planetu

  • neobsahuje chemické konzervanty, mikroplasty a minerální oleje
  • obal je vyroben z bioplastu a je 100% biologicky odbouratelný
  • krém je 100% vegan a dermatologicky testovaný

Výsledek

  • hydratuje, vyživuje a regeneruje suchou pleť
  • poradí si se suchými lokty a koleny
  • vhodný pro hydrataci pleti v zimě

Složení

Díky svému šetrnému složení je krém vhodný pro všechny typy pleti včetně té nejcitlivější, zabraňuje jejímu podráždění. Obsahuje přírodní mandlový olej a bambucké máslo, naopak neobsahuje žádné chemické konzervanty ani minerální oleje. Jemná parfemace je hypoalergenní. Dermatologicky testováno.


Použití

Krém má bohatou strukturu, snadno se roztírá a nezanechává mastný nebo lepivý film. Aplikujte dle potřeby na obličej, tělo i ruce, případně lokálně na suchá místa. Důkladně rozetřete.


O značce

Když se Jochem Hes a Sjoerd Trompetter z Nizozemí stali otci, při nákupech běžně dostupné dětské kosmetiky začali řešit její složení. V roce 2013 tak vznikl NAÏF. Značka pleťové kosmetiky pro miminka a posléze i maminky, která obsahuje převážně přírodní ingredience.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.