Doplněk stravy

Vieste Resveratrol Extra 2x60 kapslí + dárek

Značka: VIESTE

Dárkový balíček pro zdraví a krásu Vieste Resveratrol Extra 2x60 kapslí + Kolagenové plátky pod oči se zlatem.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Vieste Resveratrol Extra 2x60 kapslí + dárek

50132260

Úvod

Limitovaná dárková edice Vieste Resveratrol Extra 2x60 kapslí + Kolagenové plátky pod oči se zlatem.

Dárkový balíček pro zdraví a krásu

  • Vieste Resveratrol Extra je doplněk stravy s extraktem z křídlatky japonské a vinné révy, která působí jako antioxidant. Přípravek obsahuje také bioflavonoid kvercetin, kurkumin a další složky s antioxidačním působením: vitamin C a vitamin E.
  • Kolagenové plátky pod oči se zlatem obsahují kromě kolagenu olej z jadérek hroznů, růžový olej, zklidňující alantoin, intenzivně hydratační složky jako je kyselina hyaluronová a glycerin + vitaminy A, C, E. Ideální kompozice pro jemnou oblast kolem očí redukuje vrásky a stíny pod očima, vyživuje a hydratuje pokožku.

Složení

Vieste Resveratrol Extra: Kukuřičný škrob, resveratrol – extrakt z křídlatky japonské a ze slupek révy vinné, kurkumin, kvercetin, vitamin B12, vitamin C, syntetický vitamin E, stearát hořečnatý (látka protispékavá). Obal kapsle: želatinová tobolka.

Kolagenové plátky pod oči se zlatem: Aqua, Collagen, Glycerin, Hyaluronic Acid, Allantoin, Tocopherol, Propylene Glycol, Hamamelis Virginiana Leaf Extract, Arbutin, Vitis Vinifera Seed Oil, Retinol, Ascorbic Acid, Petrolatum, Gold, Rosa Gallica Flower Oil, Phenoxyethanol.


Použití

Vieste Resveratrol Extra: Užívejte 3 kapsle denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

Kolagenové plátky pod oči se zlatem: Přiložte plátky na očištěnou pokožku pod očima, nechte asi 30 minut působit. Po odstranění plátků přebytečný gel jemně vmasírujte do pokožky kolem očí. Používejte 2x týdně. Dermatologicky testováno.


Upozornění

Vieste Resveratrol Extra: Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.