Kosmetika

Tierra Verde Esenciální olej BIO Máta 30 ml

Tierra Verde Esenciální olej BIO Máta 30 ml je přírodní éterický olej se svěžím bylinným aroma, které oceníte zvláště během dne, kdy chcete být aktivní.

389
Doprava zdarma

O produktu: Tierra Verde Esenciální olej BIO Máta 30 ml

50131782

Úvod

Přírodní éterický olej s bylinnou, mentolovou, příjemně nasládlou vůní. Tierra Verde Esenciální olej BIO Máta 30 ml se získává z nati máty peprné. Má osvěžující aroma, které oceníte zvláště během dne, kdy chcete být aktivní – použijte jej do aroma lampy či difuzéru k provonění pracovny, studovny či kanceláře. Vůně máty přirozeně potlačuje nežádoucí pachy, má antibakteriální účinky, proto se hodí jako přísada k domácím čisticím prostředkům.

Hlavní vlastnosti:

  • osvěžující a povzbuzující aroma
  • provoní prostor a potlačuje nežádoucí pachy
  • vhodný do tělových kosmetických přípravků i k chladivé masáži

Složení

100% přírodní esenciální olej z máty peprné (Mentha piperita) obsahuje: Mentha Piperita Oil, Limonene*. *přírodního původu.


Použití

  • Do prádla: několik kapek esenciálního oleje nakapejte na sáček s mýdlovými ořechy nebo přidejte do Pracího gelu bez vůně.
  • Do aromalampy nebo difuzéru nakapejte 3 kapky k provonění plochy přibližně 100 m2. Pro těhotné ženy, citlivé osoby a starší děti používejte nižší dávkování.
  • Do tělové kosmetiky a masážních olejů přidejte nanejvýš 3 kapky do 10 ml rostlinného oleje nebo krému.

Upozornění

Pro děti do 2 let používejte tento olej pouze pro inhalace a ve velmi malém množství. Nepoužívejte na pokožku dětí mladších 2 let.


O značce

Tierra Verde vznikají s respektem k životnímu prostředí i lidem, kteří pěstují a zpracovávají suroviny pro jejich výrobu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.