Kosmetika

Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus 30 ml

Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus s výraznou mentolovou vůní, která osvěžuje vzduch a zahání únavu. Dokáže neutralizovat pachy i odpudit dotěrný hmyz.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Tierra Verde v libovolné kombinaci získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 3. 2024 nebo do vyprodání zásob.
285
Doprava zdarma

O produktu: Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus 30 ml

50131784

Úvod

Tierra Verde Esenciální olej BIO Eukalyptus se získává parní destilací z listů blahovičníku, rostoucího zejména v Austrálii nebo Asii. Jeho výrazná mentolová vůně osvěžuje vzduch a zahání únavu. Dokáže neutralizovat pachy a má antibakteriální účinky, proto ji, například spolu s pomerančovou a levandulovou silicí, můžete použít jako přísadu k domácím čisticím prostředkům. Vůně eukalyptu odpuzuje hmyz, a tak lze olej využít i jako domácí repelent.

Hlavní vlastnosti:

  • výrazná mentolová vůně
  • příjemně osvěží domov či kancelář, pohlcuje pachy
  • odpuzuje hmyz

Složení

100% přírodní esenciální olej z listů blahovičníku kulatoplodého (Eucalyptus Globulus) obsahuje: Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Limonene*. *přírodního původu.


Použití

  • Pro osvěžení oblečení, zejména sportovního přidejte několik kapek esenciálního oleje na sáček s mýdlovými ořechy nebo do Pracího gelu bez vůně.
  • Do aromalampy nebo difuzéru nakapejte 6 kapek k provonění plochy přibližně 100 m2. Pro těhotné ženy, citlivé osoby a starší děti používejte nižší dávkování.
  • Do tělové kosmetiky a masážních olejů přidejte nanejvýš 3 kapky do 10 ml rostlinného oleje nebo krému.

Upozornění

Pro děti do 2 let používejte tento olej pouze pro inhalace a ve velmi malém množství. Nepoužívejte na pokožku dětí mladších 2 let.


O značce

Tierra Verde vznikají s respektem k životnímu prostředí i lidem, kteří pěstují a zpracovávají suroviny pro jejich výrobu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.