Hygienická pomůcka

Frida Mom Must have Sada do porodnice

Značka: FRIDA MOM

Frida Mom Must have Sada do porodnice obsahuje speciálně navržené pomůcky, které napomáhají okamžitě ulevit a zklidnit poporodní zranění již v prvních dnech.

1 590
Doprava zdarma

O produktu: Frida Mom Must have Sada do porodnice

50132332

Úvod

Dopřejte si již v porodnici jemnou, ale přesto důkladnou péči o intimní partie, která je pro nekomplikovanou rekonvalescenci poporodních poranění nejdůležitější. Frida Mom Must have Sada do porodnice obsahuje speciální pomůcky, které napomáhají k okamžité úlevě a zklidnění celé oblasti perinea již v prvních dnech po porodu.

Obsah sady

  • jednorázové poporodní kalhotky – šortky (4 kusy) - jsou jemné a pružné, navržené tak, aby udržely vložku na svém místě, ale zároveň jste se cítila pohodlně
  • chladící absorpční Ice Maxi vložky (4 kusy) - kombinují vlastnosti zklidňujícího chladu a absorpční schopnosti poporodní vložky
  • zklidňující pěna s výtažky z vilínu 147ml (1 kus) - zklidňující chladivý efekt poskytuje okamžitou úlevu přesně tam, kde potřebujete
  • zklidňující vlhčené ubrousky s výtažky z vilínu (24 kusů) - zakryjí celou vložku a pečující ingredience se dostanou přesně na poraněná místa. Zklidňující chladivý efekt ucítíte ihned!

Složení

  • jednorázové poporodní kalhotky – šortky - neobsahují latex, mají univerzální velikost – obvod pasu 70–110 cm (maximální roztažení až 140 cm)
  • chladící absorpční Ice Maxi vložky - systém „crack-and-cool“
  • zklidňující pěna s výtažky z vilínu - 50 % výtažku z vilínu, heřmánek
  • zklidňující vlhčené ubrousky s výtažky z vilínu - 50 % výtažku z vilínu a heřmánek

Použití

  • jednorázové poporodní kalhotky – šortky - určeny na jedno použití
  • chladící absorpční Ice Maxi vložky - systém „crack-and-cool“ uvnitř vložky aktivujete jednoduše ohnutím vložky. Následně bude vložka chladit minimálně po dobu 20 minut.
  • zklidňující pěna s výtažky z vilínu - aplikujte na vložku či zklidňující vlhčený ubrousek. Rychle se vstřebává do poraněných míst, ne do vložky.
  • zklidňující vlhčené ubrousky s výtažky z vilínu - zakryjte jimi mateřskou vložku. Pokud chcete docílit ještě většího chladícího efektu, vložte ubrousky před použitím na chvíli do lednice.

Upozornění

Všechny výrobky jsou určené pouze pro vnější užití. V případě použití zklidňující pěny s výtažky z vilínu a vlhčených ubrousků s výtažky z vilínu zamezte kontaktu s očima. Při zasažení očí okamžitě vypláchněte vodou. Pokud se stav nezlepší během 7 dní, přestaňte používat a kontaktujte svého lékaře. Jednorázové poporodní kalhotky – šortky ani chladící absorpční Ice Maxi vložky nelze prát v pračce a jsou určeny na jedno použití. Po použití zlikvidujte.


O značce

Profimed zaujímá významnou příčku v oblasti péče o zdraví. Základním stavebním kamenem konceptu Profimed Baby se při jeho vzniku stala švédsko-americká, odborníky oceňovaná, značka pomůcek pro děti Fridababy. V roce 2021 udělala další veliký krok na své cestě pomáhat nejen dětem, ale i rodičům. Zachovala si svůj originální pohled na mateřství a vstoupila do segmentu péče o maminky pod značkou Frida Mom.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.