Doplněk stravy

Clinical Melatonin B6 Gummies 60 pektinových bonbónů s pomerančovou příchutí

Značka: CLINICAL

Clinical Melatonin B6 Gummies obsahuje extrakty z meduňky a chmelu, vitamin B6 a melatonin, který napomáhá usínání. Lahodné pektinové bonbóny.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Clinical Melatonin B6 Gummies 60 pektinových bonbónů s pomerančovou příchutí

50132680

Úvod

Pro kvalitní spánek a zdravé usínání. Pektinové bonbóny Clinical Melatonin B6 Gummies s pomerančovou příchutí obsahují melatonin, extrakty z meduňky a chmelu doplněné vitaminem B6. Melatonin je přirozený hormon, který přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí*. Náš organismus si jej přirozeně vytváří podle potřeby, s přibývajícím věkem však jeho produkce klesá.

Hlavní vlastnosti:

  • melatonin se přirozeně tvoří v našem těle, je nenávykový
  • melatonin přispívá ke zkrácení doby nutné pro usnutí*
  • melatonin pomáhá zmírnit subjektivní pocit únavy v důsledku časového posunu**
  • chmel přispívá k normální činnosti nervové soustavy a má uklidňující účinky
  • meduňka má relaxační účinek, podporuje usínání a spánek, pozitivně působí na kognitivní a duševní zdraví
  • vitamin B6 podporuje normální činnost nervové soustavy a snižuje míru únavy a vyčerpání

Dávkování

Užívejte 1 pektinový bonbón 1x denně, nejlépe 2 hodiny po jídle.


Složení

Melissa officinalis (Meduňka lékařská extrakt bylina) 10 mg, Humulus lupulus (Chmelový extrakt šišky) 5 mg, Pyridoxin hydrochlorid (Vitamin B6) 1,4 mg (100 % referenční hodnoty příjmu), melatonin 1 mg v denní dávce (1 pektinový bonbón 2,5 g).

Bílý cukr, glukozový sirup, voda, cukrový sirup, želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (kyselina citronová), regulátor kyselosti (citrát trisodný), Melissa officinalis (meduňka lékařská, Humulus lupulus (chmelový), barvivo (beta karoten), pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), melatonin, aroma (pomerančová příchuť).


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Určeno dospělým osobám od 18 let. Těhotné a kojící ženy užívají po dohodě s lékařem. Užívání je vhodné konzultovat s lékařem. Nevhodné pro osoby alergické (přecitlivělé) na některou z látek ve složení produktu. Vhodné pro vegetariány a vegany. Užívat jen před předpokládanou dobou spánku, protože může způsobit ospalost. Není náhradou zdravého způsobu života. Nezapomeňte, že zdravý způsob života a vyvážená strava zajišťují řádné fungování organismu a dobrou kondici. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyrobeno na Slovensku.

*Příznivého účinku se dosáhne při konzumaci 1 mg melatoninu před spaním. **Příznivého účinku se dosáhne při přívodu nejméně 0,5 mg, které je třeba požít krátce před spaním v první den cesty a po několik dalších dní po příjezdu do cílového místa.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.