Doplněk stravy

Walmark Beta Glukan 200 mg 60 tablet

Značka: WALMARK

Walmark Beta Glukan 200 mg je výrobek prémiové kvality s přírodními beta glukany ve vysoké čistotě minimálně 70 %. Obsahuje černý bez a vitamin C pro podporu imunitního systému.

269

Cena za 100 kusů: 4,48 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Walmark Beta Glukan 200 mg 60 tablet

50131553

Úvod

Doplněk stravy s beta glukany + černý bez a vitamin C pro podporu imunitního systému. Walmark Beta Glukan 200 mg 60 tablet je výrobek prémiové kvality s přírodními beta glukany ve vysoké čistotě minimálně 70 %. Tyto biologicky aktivní polysacharidy (BAP) jsou získávány z buněčných stěn kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Přípravek je doplněný o extrakt z plodů černého bezu a šípků.

Hlavní vlastnosti:

  • obsahuje beta glukany ve vysoké čistotě minimálně 70 %
  • vysoká dávka beta glukanu, šípku a vitaminu C
  • šípek, černý bez a vitamin C podporují imunitní systém
  • šípek a černý bez přispívají k normální funkci dýchacího systému
  • vhodné pro děti od 3 let

Dávkování

Užívejte 1x denně 1 tabletu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Látky protispékavé (celulosa, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek), kvasničné (Saccharomyces cerevisiae) beta glukany, plnidlo (fosforečnany vápenaté), kyselina L-askorbová, šípky extrakt, černý bez extrakt, stabilizátor (hydroxypropylmethylcelulosa), rýžový škrob, odpěňovač (polyethylenglykol), emulgátor (estery sacharosy s mastnými kyselinami), barvivo (oxidy a hydroxidy železa).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.