Potraviny a nápoje

Green Apotheke Pomazánka Lahůdková & shiitake 140 g

Green Apotheke Pomazánka Lahůdková &shiitake je vyrobena podle originální receptury bez konzervantů a jiných přídatných látek. Je bezlepková, vhodná pro vegany.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Green Apotheke Pomazánka Lahůdková & shiitake 140 g

50132647

Úvod

Jste vegetariáni či vegani a hledáte zajímavou pomazánku nebo jíte cokoli a chcete změnu oproti běžným sýrům a uzeninám? Green Apotheke Pomazánka Lahůdková &shiitake je vyrobena podle originální receptury bez konzervantů a jiných přídatných látek a její chuť potěší nejednoho labužníka. Základem je hlíva ústřičná a lahodné shiitake, které jsou považovány za perlu mezi houbami. Ty jsou namíchány spolu se zeleninou, semínky a kvalitním kořením a jemně dochuceny lahůdkovým droždím. Tato bezlepková pomazánka se vyrábí se v malých sériích a s velkým podílem ruční práce v České republice. 

Hlavní vlastnosti:

  • lahodná pomazánka s hlívou ústřičnou a houbami shiitake
  • neobsahuje konzervanty či jiné přídavné látky
  • bezlepkový a veganský produkt

Složení

Slunečnicové semínko, cibule, voda, hlíva ústřičná (10%), slunečnicový olej, koncentrát jablečné šťávy, citronový koncentrát, houby shiitake (3%), ocet, lahůdkové droždí, sůl, česnek granulovaný, pepř, nové koření, tymián. 


Použití

Natřete přímo na chléb, nebo přidejte rostlinný jogurt či smetanu pro vytvoření dipu nebo dresinku.


Upozornění

Skladujte při teplotě do 25°C, mimo přímé sluneční záření. Po otevření uchovejte v chladu (5 ° až 8 ° C) a spotřebujte do 3 dnů.

Může obsahovat stopy soji, arašídů a celeru.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.