Veterinární přípravky

Benemedo Medivet veterinární šampon lupy a svědění 100 ml

Značka: BENEMEDO
5.0

Veterinární šampon Benemedo Medivet lupy a svědění 100 ml byl speciálně vytvořen pro péči o problémovou pokožku a srst psů, koček, koní a dalších zvířat.

369
Doprava zdarma

O produktu: Benemedo Medivet veterinární šampon lupy a svědění 100 ml

50032653

Úvod

Máte doma zvíře, které je neklidné a škrábe se? Pokud na vině nejsou parazité, může být příčinou jejich nepohody špatný stav pokožky. Svědění a olupování pokožky bývá způsobeno kvasinkami, které narušují její mikrobiální rovnováhu. Veterinární šampon Benemedo Medivet lupy a svědění 100 ml byl speciálně vytvořen pro péči o problémovou pokožku a srst psů, koček, koní a dalších zvířat. Obsažené aktivní složky ketokonazol a octopirox bojují proti množení kvasinek na pokožce, které jsou původci závažných projevů šupinatění a svědění kůže.

Výsledek:

  • speciální šampon při lupech a svědění pokožky
  • obsahuje ketokonazol a octopirox
  • po umytí šamponem je srst lesklá a zdravá

Složení

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betain, Cocamide DEA, Polyquaternium-7, Ketoconazole, Piroctone Olamine (Octopirox), Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate (and) Glycol Distearate (and) Cocamide MEA (and) Laureth 10, Sodium Chloride, Polysorbate-20 (and) Linoleic Acid, Lactic Acid. Aktivní látky: ketokonazol a octopirox.


Použití

Srst zvířete navlhčete vlažnou vodou a šampon vmasírujte do pokožky. Nechte 10-15 minut působit, poté opláchněte vodou a srst dobře osušte. Používejte 2-3x týdně po dobu 4-6 týdnů. Poté používejte preventivně 1x týdně. Použití šamponu konzultujte se svým veterinárním lékařem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.