Potraviny a nápoje

Allnature Mix lyofilizovaného ovoce jahoda, malina, banán 100 g

Značka: ALLNATURE

Allnature Mix lyofilizovaného ovoce jahoda, malina, banán je plný chuti, vitamínů a minerálů jako čerstvé ovoce. Výborně se hodí do jogurtů, kaší či müsli.

209

Cena za 100 g: 209,00 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Allnature Mix lyofilizovaného ovoce jahoda, malina, banán 100 g

50132812

Úvod

Je-li pro vás důležitá zdravá výživa, sušené lyofilizované ovoce je rozhodně správnou volbou. Jedná se totiž o 100% přírodní produkt, který neobsahuje žádný přidaný cukr. Allnature Mix lyofilizovaného ovoce jahoda, malina, banán je plný chuti, vitamínů a minerálů stejně jako čerstvé ovoce. Výborně se hodí do jogurtů, kaší či müsli, ale připravit si z něj můžete také třeba čaj či osvěžující ovocnou zmrzlinu. Ozdobit jím lze i zahřátou čokoládovou polevu nebo přímo Vaší domácí čokoládu. Mrazem sušené ovoce můžete také namočit do vody a poté jej použít obdobně, jako byste měli čerstvé ovoce, například k výrobě domácího mléčného koktejlu. Pokud lyofilizované ovoce správně skladujete, můžete se navíc těšit z jeho dlouhé trvanlivosti

Hlavní vlastnosti:

  • uchovává si chuť a téměř stejné nutriční hodnoty jako čerstvé ovoce
  • díky odstranění 95 % vody má lehkou hmotnost a dlouhou trvanlivost
  • výborný do jogurtů, kaší či müsli či na ozdobení čokoládových pochoutek

Složení

Mrazem sušené jahody, maliny a banán.


Upozornění

Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu, skořápkových plodů a sóji.

Sušené ovoce ztrácí oproti čerstvému ovoci na hmotnosti, nicméně jeho nutriční hodnoty jsou zachovány. Při stejném množství tak do těla dostanete mnohonásobně větší množství živin, a to včetně cukru. Dejte si proto pozor především tehdy, snažíte-li se hlídat svou linii či hladinu cukru v krvi.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.