Péče o dítě

Bella Happy čistící ubrousky s allantoinem 64 ks

Značka: BELLA

Jemné vlhčené ubrousky Bella Happy s allantoinem a vitamínem E jsou ideální při přebalování a čištění jemných dětských ručiček.

45
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: Bella Happy čistící ubrousky s allantoinem 64 ks

50131435

Úvod

Ať už doma nebo na cestách, vlhčené ubrousky jsou nenahraditelným pomocníkem každého rodiče. Bella Happy vlhčené ubrousky s alantoinem a vitamínem E jemně čistí kůži a zanechávají na pokožce ochrannou vrstvu, která brání jejímu vysoušení. Mají neutrální pH 5,5, takže nenarušují přirozenou ochrannou vrstvu kůže a nedráždí citlivou dětskou pokožku. Neobsahují alkohol ani parabeny. Můžete je využít nejen při přebalování, ale také k čištění rukou a obličeje.

Hlavní vlastnosti:

  • dětské šetrné vlhčené ubrousky
  • vhodné pro každodenní hygienu při přebalování
  • neutrální pH nedráždí pokožku
  • allantoin a vitamín E zanechávají na pokožce ochrannou vrstvu
  • ideální pomocník na cesty

Složení

Netkaná textilie + zvlhčující kapalina: INCI: voda, propylenglykol, tokoferylacetát, alantoin, bisabolol, tetrasodium glutamát diacetát, PEG-40 hydrogenovaný ricinový olej, fenoxyethanol, ethylhexylglycerin, vůně, kyselina citronová.


Použití

Vyjměte ubrousek z obalu a otřete jím znečištěné části těla. Následně obal dobře uzavřete, aby nedošlo k vysychání ubrousků. Výrobek je určen k jednorázovému použití. Použitý výrobek vhoďte do koše (nesplachujte do záchoda).


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.