Doplněk stravy

Aphrodisia V pro ženy 10 kapslí

Značka: APHRODISIA

Aphrodisia V pro ženy 10 kapslí je doplněk stravy s L-argininem + maca a damiana, které napomáhají udržení zdravé sexuální touhy.

Velikost balení
445

Cena za 1 kus: 44,50 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Aphrodisia V pro ženy 10 kapslí

50130052

Úvod

Doplněk stravy pro ženy s L-argininem + maca a damiana, které napomáhají udržení zdravé sexuální touhy. Aphrodisia V pro ženy 10 kapslí je speciální formule, která vyváženě kombinuje bylinné výtažky a aktivní látky. Obsahuje extrakty z bylin, které mají příznivý vliv na sexuální zdraví ženy.

Bylinné složení přípravku Aphrodisia V pro ženy

  • maca je zdrojem fytoestrogenu, má příznivý vliv na hormonální systém a podporuje sexuální potenci, přispívá k fyzickému i duševnímu zdraví, podporuje vitalitu a vytrvalost
  • Muira puama přispívá k fyzické a psychické odolnosti
  • damiana přispívá ke zdravému sexuálnímu apetitu*, napomáhá mentálnímu a fyzickému uvolnění a pomáhá udržet zdravé sexuální vztahy

Dávkování

Užívejte 2x denně 1 kapsli po jídle, nebo 2 kapsle najednou 1-2 hodiny před pohlavním stykem. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Maximální denní dávka je 2 kapsle.


Složení

L-Arginin hydrochlorid, extrakt z listů Damiany (Turnera diffusa), Extrakt z kořene Muira puama (Ptychopetalum olacoides), extrakt z kořene Macy Peruánské (Lepidium mayenii), želatina, protispékavé látky: uhličitan vápenatý, stearan hořečnatý.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

* Organismus každého muže nebo ženy je jedinečný a výsledky při užívání produktů Aphrodisia V pro ženy a Aphrodisia V pro muže jsou individuální a mohou se u jednotlivých mužů a žen lišit na základě jejich individuálních genetických predispozic, věku a dalších faktorů.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.