Zdravotnické prostředky

AkusTone ALERT ušní kapky 15 ml

Značka: AKUSTONE
5.0

AkusTone ALERT ušní kapky s tea tree olejem a geraniovou silicí pomáhají při zánětlivých onemocnění zevního ucha (Otitis externa). Zmírňují bolest, svědění a začervenání.

215
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: AkusTone ALERT ušní kapky 15 ml

50132907

Úvod

Zdravotnický prostředek AkusTone ALERT obsahuje esenciální oleje z čajovníku a pelargonie, které působí jako přírodní konzervační látky bránící rozvoji patogenních mikroorganismů. Díky obsahu glycerolu hydratují a zklidňují podráždění, změkčují mazovou zátku. Kapky jsou vhodné pro dospělé a děti od 3 let.

Kdy použít AkusTone ALERT ušní kapky:

  • při zánětlivých onemocnění zevního ucha (Otitis externa) projevujících se bolestí, svěděním, začervenáním
  • jako prevence u osob trpících na opětovné záněty zevního zvukovodu spojené s častým nebo delším pobytem ve vodě (takzvané plavecké ucho)
  • při projevech zánětu zevního ucha začervenáním v důsledku nesprávné hygieny

Dávkování

V případě zánětu zevního ucha, pokud lékař neurčí jinak aplikujte do zvukovodu 1-2 kapky 3-4x denně.


Složení

Čištěná voda, glycerol, polysorbát 80, olej z čajovníku (tea tree), cetylpyridinium chlorid, kyselina octová, olej z pelargonie (geranium), octan sodný.


Upozornění

Nepoužívejte v případě alergie na jakoukoli složku výrobku. Nepoužívejte v případě prasklého ušního bubínku, otevřených ran, přítomnosti cizího předmětu v uchu, nebo pokud užíváte jiný prostředek působící lokálně v uchu. Nepoužívejte do očí, nosu ani úst. Nekapejte do uší, když máte nasazené naslouchátko. Aplikujte výrobek do uší alespoň hodinu předtím, než vsunete naslouchátko. Pocítíte-li silnou bolest v uchu, vyhledejte lékařskou pomoc. Děti pociťující v uchu bolest má vždy ošetřit lékař. Produkt je určen ke krátkodobému používání. Pokud se stav pacienta nezlepší nebo se dokonce zhorší po 2 dnech používání kapek, vyhledejte lékařskou pomoc. Pokud se objeví další příznaky, jako je horečka, ušní výtok nebo podezření na přítomnost cizího předmětu ve zvukovodu, obraťte se na svého lékaře. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.