Doplněk stravy

MOVit Energy Mořský Kolagen Beauty Plus + Kyselina hyaluronová 90 tablet

MOVit Energy Mořský Kolagen Beauty Plus + Kyselina hyaluronová obsahuje kolagen typu I v hydrolyzované formě, a také vitaminy a stopové prvky pro výživu pleti, vlasů a nehtů.

NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet Při nákupu doplňků stravy značky MOVit Energy v minimální hodnotě 499 Kč vč. DPH získáte NAVÍC MOVit Energy Vitamin C 500 mg se šípky 90 tablet za 0,01 Kč. Akce platí do 21. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
475

Cena za 1 kus: 5,28 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: MOVit Energy Mořský Kolagen Beauty Plus + Kyselina hyaluronová 90 tablet

50132705

Úvod

Doplněk stravy s kolagenem a kyselinou hyaluronovou + vitaminy a stopové prvky pro výživu pleti, vlasů a nehtů. MOVit Energy obsahuje 100% přírodní mořský kolagen typu I. Peptan® F 2000 LD v hydrolyzované formě, která je pro tělo lépe dostupná.

Hlavní aktivní složky:

  • kolagen – je základní strukturální složkou kůže, který ovlivňuje její pevnost a pružnost
  • kyselina hyaluronová – zajišťuje pružnost a hydrataci pokožky
  • biotin – přispívá k udržení normálního stavu vlasů a pokožky
  • selen a zinek – stopové prvky, které pomáhají chránit buňky před oxidačním stresem a přispívají k udržení normálního stavu vlasů a nehtů, zinek je navíc důležitý pro dobrý stav pokožky

Dávkování

Užívejte 2-3 tablety denně. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Hydrolyzovaný rybí kolagen typu I., hypromelóza – potahová látka, hyaluronát sodný, kvasnice obohacené selenem (Lalmin Se), citrát zinečnatý, oxid křemičitý, stearan hořečnatý – protispékavá látka, Koenzym Q10, D-pantothenát vápenatý, D-biotin.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.