Registrovaný léčivý přípravek

Harpagofyt ležatý Apomedica 600 mg se používá k úlevě od potíží s pohybovým aparátem u dospělých.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu:

50096278

Harpagofyt ležatý Apomedica 600 mg je tradiční rostlinný přípravek obsahující suchý extrakt z harpagofytového kořene. Používá se jako podpůrná léčba mírných bolestí kloubů a krátké ranní ztuhlosti, má mírné protizánětlivé vlastnosti. Přípravek Harpagofyt ležatý Apomedica 600 mg potahované tablety je určen pro dospělé od 18 let.

Jak se přípravek Harpagofyt ležatý Apomedica 600 mg užívá:

Dospělí užívají 1 potahovanou tabletu ráno a večer. Dávku lze zvýšit na 2 potahované tablety ráno a večer. Léčba přípravkem by neměla překročit 4 týdny. Účinek přípravku se projeví až po několika dnech léčby. Přípravek není určen pro děti a dospívající do 18 let.

Složení:

Léčivou látkou je suchý extrakt z harpagofytového kořene. Jedna potahovaná tableta obsahuje 600 mg Harpagophyti radicis extractum siccum 1,5 – 2,5 : 1, extrahováno vodou.

Pomocnými látkami jsou celulosový prášek, koloidní bezvodý oxid křemičitý, hypromelosa, monohydrát laktosy, magnesium-stearát, sodná sůl karboxymethylškrobu (typ A), mikrokrystalická celulosa, sacharosa, kyselina stearová, oxid titaničitý (E 171).

 

LÉČIVÝ PŘÍPRAVEK, ČTĚTE POZORNĚ PŘÍBALOVÝ LETÁK. 

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.