Veterinární přípravky

Bioveta Biodexin šampon 250 ml

Značka: BIOVETA
5.0

Bioveta Biodexin šampon pomůže odstranit zápach srsti Vašich domácích mazlíčků způsobený nečistotou a bakteriemi. Kombinuje mycí, antibakteriální a desodorační účinek.

415
Doprava zdarma

O produktu: Bioveta Biodexin šampon 250 ml

50075211

Úvod

Desodorační šampon pro psy a kočky. Bioveta Biodexin šampon 250 ml pomůže odstranit zápach srsti Vašich domácích mazlíčků způsobený nečistotou a bakteriemi. Přípravek obsahuje roztok antiseptické látky chlorhexidinu v šamponovém základu. Díky tomu je vhodný v případech, kdy je potřeba kombinovat mycí, antibakteriální a desodorační účinek.

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje zápach
  • usnadňuje rozčesávání srsti
  • neobsahuje parfém

Složení

100 ml přípravku obsahuje: Chlorhexidin diglukonát roztok, decylglukosid, cocoamidopropylbetain, chlorid sodný, cocamine oxid, PEG-7 glycerylcocoát, laureth-4, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropropan trioleát, laureth-2, glycerol 85%, benzyl alkohol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon, kyselina octová 99%, Briliant Blue FCF, čištěná voda.


Použití

Menší množství přípravku rovnoměrně aplikujte na mokrou srst zvířete, masírujte do vytvoření pěny. Nechte působit 5-10 minut, následně důkladně opláchněte vodou. Dle potřeby je možné mytí opakovat za několik dní. Neaplikujte přípravek do uší zvířat.


Upozornění

Při manipulaci se zvířetem zabraňte vniknutí přípravku do očí. V případě zasažení očí přípravkem, proveďte jejich výplach proudem vody. V případě že podráždění přetrvá, vyhledejte pomoc veterinárního lékaře. Zabraňte požití přípravku zvířetem. Pokud se u zvířete vyvine přecitlivělost na některou ze složek přípravku, ukončete jeho používání a vyhledejte veterinárního lékaře.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.