Doplněk stravy

Adelle Davis Kolagen na klouby 257 g

Adelle Davis Kolagen na klouby je doplněk stravy s kyselinou hyaluronovou, vitaminy, glukosaminem a chondroitinem v práškové formě s broskvovou příchutí. Pro Vaše svaly, kosti a chrupavky.

879

Cena za 100 g: 342,02 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: Adelle Davis Kolagen na klouby 257 g

50132994

Úvod

Zdravé kosti, svaly a chrupavky. Adelle Davis Kolagen na klouby v práškové formě s obsahem kyseliny hyaluronové, vitaminů, glukosaminu a chondroitinu pomáhá pečovat o Vaše klouby. Obsahuje kombinaci až 14 pečlivě vybraných účinných složek. Chutný ovocný nápoj s broskvovou příchutí ocení osoby trpící problémy pohybového aparátu i aktivní sportovci. Je vhodný i pro ty, pro které je prevence důležitá. Neobsahuje laktózu ani lepek. Bez GMO.

Hlavní složky:

  • kolagen je bílkovina, která je základní stavební jednotkou vazivové tkáně kloubů a šlach, přípravek obsahuje v denní dávce 7400 mg klinicky testovaného kolagenu typu I. a III. a 100 mg kolagenových peptidů typu I
  • kyselina hyaluronová se přirozeně vyskytuje v chrupavkách a v nitrokloubním prostoru, působí jako lubrikant
  • glukosamin je základní stavební složkou kloubní chrupavky
  • chondroitin je jednou z hlavních složek mezibuněčné hmoty kloubních chrupavek
  • MSM je zdrojem organicky vázané síry
  • přírodní hořčík z červené mořské řasy je důležitý pro normální činnost svalů a pomáhá ke zdravým zubům a kostem
  • vitamin C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí a chrupavek, chrání buňky před oxidativním stresem

Dávkování

Do sklenice o objemu 200 ml nasypte 1 přiloženou odměrku, zalejte vodou a dobře promíchejte. Po úplném rozpuštění nápoj vypijte. Pijte 1x denně.


Složení

Hydrolyzované kolagénové peptidy 7500 mg, glukosamin sulfát 1200 mg, MSM (metylsulfonylmetan) 900 mg, chondroitin sulfát 400 mg, kyselina hyaluronová 30 mg, vitamin C 500 mg (625 % RHP), vápník 130 mg (16 % RHP), hořčík 50 mg (13 % RHP), vitamin E 50 mg (417 % RHP), vitamin B6 10 mg (714 % RHP), vitamin B1 5 mg (455 % RHP), vitamin B2 5 mg (357 % RHP), kyselina listová 600 µg (300 % RHP), vitamin D 30 µg   (600 % RHP) v jedné dávce. RHP …. denní referenční hodnota příjmu pro dospělého.

Hydrolyzované hovězí kolagenové peptidy, glukosamin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan), vitamín C (kyselina L – askorbová), aquamin Mg soluble (hořečnatá sůl kyseliny citronové), hydrolyzované kolagenové peptidy typu II z kuřecích prsou, chondroitin sulfát, barvivo: betakaroten, aroma: broskev, regulátor kyselosti: kyselina citronová, vitamín E (D – alfa – tokoferylacetát), hyaluronan sodný, sladidlo: sukralóza, vitamín B6 pyrodoxín), vitamín B1 (thiamin), vitamín B2 (riboflavin), kyselina listová, vitamín D3 (cholekalciferol).


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.  Doplněk stravy se nesmí užívat jako náhrada pestré stravy. Tento produkt neobsahuje deriváty sóji ani žádné jiné hlavní alergeny: mléko, vejce, ryby, ústřice, ořechy, obiloviny a arašídy. Neobsahuje lepek.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.