Kosmetika

laSaponaria Heřmánková květová voda BIO 100 ml

LaSaponaria Heřmánková květová voda BIO je vhodná k odličování pleti i péči o citlivou pokožku miminka. Regeneruje a zklidňuje přírodní silou v BIO kvalitě.

125
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 31.3.2024.

O produktu: laSaponaria Heřmánková květová voda BIO 100 ml

50133073

Úvod

Dopřejte si kvalitní přírodní péči s univerzálním využitím v podobě italské kosmetiky, která je vhodná k čištění, odličování a tonizaci pleti. Zároveň ošetří jemnou dětskou pokožku i citlivé intimní partie. LaSaponaria Heřmánková květová voda BIO s regenerační a zklidňující silou v BIO kvalitě je vhodná pro každodenní péči o pleť i jako doplňková péče pro pokožku trpící psoriázou nebo ekzematiky.

Výsledek:

  • regeneruje, čistí a tonizuje pleť
  • zklidňuje po opalování či holení
  • pečuje o citlivé intimní partie
  • ošetří jemnou dětskou pokožku
  • využití k výrobě vlastní kosmetiky

Složení

100% přírodní heřmánková květová voda. Voňavý heřmánek vyrostl na malé italské farmě v Emilia Romagna, vedené šetrně k okolnímu prostředí, zemi i lidem. Lahvička z recyklovaného plastu.


Použití

  • Péče pro ty nejmenší: Květovou vodu použijte při péči o oblast plenek. Pár kapek přidejte do koupele pro miminko. Stříknutí na polštář pomůže k lepšímu spánku.
  • Péče i o ty nejcitlivější partie: Květová voda skvěle zklidní intimní partie při nepříjemném svědění nebo v horku. Dopřejte si sedavé koupele.
  • Péče o ústní dutinu: Aplikujte květovou vodu na dásně nebo kloktejte. Přispívá k úlevě při podrážděných dásních, odhalených krčcích či bolestech zubů.
  • Péče o citlivou pleť a odličování: Květová voda dokonale zjemňuje pokožku a vyrovnává její pH. Je skvělá na odličování, čištění i tonizaci pleti.

O značce

LaSaponaria je italská přírodní BIO certifikovaná kosmetika, která si zaručeně získá srdce všech, kteří chtějí hýčkat své tělo. Přípravky jsou vyráběny zodpovědně z těch nejkvalitnějších lokálních surovin. Recepty jsou jednoduché a jemné k pokožce, kosmetika krásně provoněná přírodními silicemi, neobsahuje parfémy ani ropné deriváty. Podporuje místní farmáře, sociální projekty nebo fair trade. Produkty laSaponaria jsou výsledkem poctivé řemeslné ruční výroby, nadšení pro správnou věc i touhy zanechat svět lepším místem. A výběr je opravdu široký…


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.