Doplněk stravy

ProViotic Veganské probiotikum 30 kapslí

Značka: PROVIOTIC

ProViotic Veganské probiotikum obsahuje 5 miliard živých buněk Lactobacillus bulgaricus. Je izolován z kvítků sněženky a pěstovaný v organické zeleninové šťávě. 100% vegan, bez laktózy.

955

Cena za 100 g: 7 958,33 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma

O produktu: ProViotic Veganské probiotikum 30 kapslí

50133264

Úvod

Zdravá střevní mikroflóra. ProViotic Veganské probiotikum obsahuje 5 miliard živých buněk Lactobacillus bulgaricus GLB 44 ve veganských kapslích. Obsažený Lactobacillus bulgaricus je izolován z květních lístků sněženky v Bulharsku a pěstovaný v organické zeleninové šťávě (spirulina, mrkvový a rajčatový extrakt). Lactobacillus Bulgaricus je kmen, který má jeden z největších efektů na naši mikroflóru. Po vstupu do lidského organismu stimuluje růst a množení ostatních probiotických bakterií nacházejících se v trávicím traktu. Laktobacily (probiotika) se vyskytují v zažívacím traktu a tvoří přirozenou střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra ovlivňuje trávení i zdraví organismu. K narušení rovnováhy střevní flóry může dojít např. užíváním antibiotik, změnou stravy nebo prostředí při cestování.

Hlavní výhody:

  • 100% vegan a bio
  • izolovaný Lactobacillus bulgaricus v zeleninové šťávě
  • USDA certfikát (bio certifikát vydaný USA FDA)
  • bez GMO
  • bez alergenů, bez laktózy

Dávkování

Dospělí a děti užívají 2 kapsle denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Lactobacillus bulgaricus GLB44 vegan kapsle / CELLULOSE / 5 miliard CFU 0,5 g.


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.