Doplněk stravy

PM Melbromenox pro ženy 30 kapslí

Značka: PM

PM Melbromenox pro ženy je doplněk stravy pro dívky a ženy v produktivním věku. Obsahuje aktivní složky, které přispívají k hormonální rovnováze, psychické pohodě a vitalitě.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: PM Melbromenox pro ženy 30 kapslí

50011647

Úvod

Doplněk stravy pro všechny dívky a ženy v produktivním věku. PM Melbromenox pro ženy 30 kapslí obsahuje aktivní složky, které přispívají k hormonální rovnováze, psychické pohodě a vitalitě. Základní složkou přípravku je fermentovaný pyl perga – takzvaný včelí chléb – přírodní antioxidant, který přispívá k přirozené obranyschopnosti organismu. PM Melbromenox pro ženy obsahuje další včelí produkty – mateří kašičku a propolis, dále koenzym Q10, který je důležitý při tvorbě energie v buňkách, a vitamin C, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpanosti a podporuje vstřebávání železa.

Hlavní vlastnosti

  • včelí mateří kašička a pyl příznivě ovlivňují hormonální aktivitu a podporují imunitní systém
  • vitamin C přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpanosti, podporuje imunitní systém
  • vitamin C přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti

Dávkování

Přípravek je určený pro ženy a dívky v produktivním věku. Mohou jej užívat i ženy v menopauze. Užívejte před jídlem dle následujícího schématu, zapijte dostatečným množstvím tekutiny:

  • 1. – 10. den: 3x denně 1 kapsli
  • 11. – 20. den: 2x denně 1 kapsli
  • 21. – 30. den: 1x denně 1 kapsli
  • Doporučuje se užívat dlouhodobě: 1x denně 1 kapsli.

Složení

1 želatinová kapsle 500 mg obsahuje: Pyl perga (včelí chléb) 367 mg, Pektin 40 mg, Mateří kašička lyofilizovaná 33 mg, Kyselina askorbová – Vitamín C 30 mg (37,5 % denní referenční hodnoty příjmu), Koenzym Q10 15 mg, Propolis Moravia PM® 10 mg, Stearan hořečnatý rostlinný (protispékavá látka), obal kapsle: hydroxypropylmethylcelulóza.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.