Kosmetika

Tierra Verde Esenciální olej BIO Pomeranč 30 ml

Tierra Verde Esenciální olej BIO Pomeranč příjemně osvěží prostor a rozzáří Váš den. Má odmašťující schopnosti a dokáže pohlcovat pachy.

245
Doprava zdarma při nákupu nad 250 Kč. Platí pro všechny objednávky do 21.4.2024.

O produktu: Tierra Verde Esenciální olej BIO Pomeranč 30 ml

50131781

Úvod

Vonná esence, která příjemně osvěží prostor a rozzáří Váš den. Tierra Verde Esenciální olej BIO Pomeranč 30 ml má odmašťující schopnosti a dokáže pohlcovat pachy. Můžete jej využít při úklidu i osvěžení Vašeho prádla. Díky sladkým tónům sicilských pomerančů dokáže vnést do každého domova trošku sluníčka. 

Pomerančový olej v BIO kvalitě

Tierra Verde Esenciální olej BIO Pomeranč se získává z kůry vyzrálých pomerančů pěstovaných na Sicílii. Olej se lisuje za studena a jeho vůně je jemná, výrazně sladká a osvěžující. Plody, z nichž tento esenciální olej vznikl, nebyly chemicky ošetřeny, proto se hodí i k použití na pokožku těla.

Hlavní vlastnosti:

  • jemná, výrazně sladká a osvěžující vůně
  • příjemně provoní domov i kancelář
  • má odmašťující schopnosti, pohlcuje pachy

Složení

100% přírodní éterický pomerančový olej (Citrus Sinensis) obsahuje: Citrus Sinensis Peel Oil Expressed, Limonene*. *Přírodního původu.


Použití

  • Do prádla: několik kapek esenciálního oleje nakapejte na sáček s mýdlovými ořechy nebo přidejte do Pracího gelu bez vůně.
  • Do aromalampy nebo difuzéru nakapejte 9 kapek k provonění plochy přibližně 100 m2. Pro těhotné ženy, citlivé osoby a starší děti používejte nižší dávkování.
  • Do tělové kosmetiky a masážních olejů přidejte nanejvýš 3 kapky do 10 ml rostlinného oleje nebo krému.

Upozornění

Pro děti do 2 let používejte tento olej pouze pro inhalace a ve velmi malém množství. Nepoužívejte na pokožku dětí mladších 2 let.


O značce

Tierra Verde vznikají s respektem k životnímu prostředí i lidem, kteří pěstují a zpracovávají suroviny pro jejich výrobu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.