Kosmetika

Tierra Verde Esenciální olej BIO Borovicová pryskyřice 30 ml

Éterický olej s lesní vůní je oblíbený především pro své dezinfekční a deodorační účinky. Tierra Verde Silice BIO Borovicová pryskyřice osvěží koupelnu i Vaše prádlo.

285
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tierra Verde Esenciální olej BIO Borovicová pryskyřice 30 ml

50131789

Úvod

Éterický olej s lesní vůní je oblíbený především pro své dezinfekční a deodorační účinky. Tierra Verde Esenciální olej BIO Borovicová pryskyřice 30 ml osvěží koupelnu i Vaše prádlo. Můžete jej použít k provonění domova do aromalampy nebo difuzéru: Charakteristická vůně se svěžími dřevitě-pryskyřičnými zemitými tóny Vám přijde vhod zvláště v chladných obdobích roku.

Hlavní vlastnosti:

  • dřevitě zemitá vůně pryskyřice
  • povzbudí a pomůže uvolnit vnitřní napětí
  • skvěle osvěží každý prostor i textilie, pohlcuje pachy

Složení

100% přírodní esenciální olej z borovice přímořské (Pinus pinaster) obsahuje: Turpentine, Limonene*. *přírodního původu.


Použití

  • Vůně pryskyřice se výborně hodí k osvěžení koupelny, WC i propoceného oblečení. Silicí z borovicové pryskyřice můžete doplnit Prací gel bez vůně nebo ho nakapat na sáček s mýdlovými ořechy.
  • Do aromalampy nebo difuzéru nakapejte 9 kapek k provonění plochy přibližně 100 m2. Pro těhotné ženy, citlivé osoby a starší děti používejte nižší dávkování.
  • Do tělové kosmetiky a masážních olejů přidejte nanejvýš 3 kapky do 10 ml rostlinného oleje nebo krému.

Upozornění

Pro děti do 2 let používejte tento olej pouze pro inhalace a ve velmi malém množství. Nepoužívejte na pokožku dětí mladších 2 let.


O značce

BIO éterické oleje Tierra Verde vznikají s respektem k životnímu prostředí i lidem, kteří pěstují a zpracovávají suroviny pro jejich výrobu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.