Potraviny a nápoje

Nupreme Pop Chips Soure Cream & Onion 50 g

Značka: NUPREME

Nupreme Pop Chips Soure Cream & Onion 50 g obsahují 21 % proteinů a mají báječnou křupavou chuť, a to i bez pečení a smažení!

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nupreme Pop Chips Soure Cream & Onion 50 g

50133310

Úvod

Chutné křupavé lupínky z červené čočky s přidanou hrachovou bílkovinou. Nupreme Pop Chips Soure Cream & Onion 50 g obsahují 21 % proteinů a mají báječnou křupavou chuť, a to i bez pečení a smažení!

Co je to popování?

Malá peletka z těsta ve tvaru čočky se za krátkodobého použití tlaku a teploty změní na křupavý chips, který se dochutí kořením: Stačí pouze jedna sekunda na vytvoření křupavého lupínku – díky tomu nedochází k tvorbě nežádoucích látek jako u pečení či smažení.

Hlavní vlastnosti:

  • křupavá chuť bez pečení a smažení
  • příchuť zakysaná smetana a cibulka
  • 21 % bílkovin

Složení

Jemně mletá čočka 52,5 %, kukuřičná mouka 13 % (non GMO), bramborový škrob 13 %, hrachová bílkovina 8,5 %, ochucující složka s příchutí zakysané smetany a cibule 6,5 % (sušená syrovátka, cukr, jedlá sůl, cibule, maltodextrin, jogurtový prášek, petrželka, kvasnicový extrakt, česnek, slunečnicový olej, kurkuma, kyselina: kyselina jablečná; bílý pepř), slunečnicový olej 6 %, mořská sůl 0,5 %. Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.