Kosmetika

Green idea Bioaktivní krém s hadím jedem 50 ml

Značka: GREEN IDEA
5.0

Green idea Bioaktivní krém s hadím jedem je efektivní péče o zralou pleť obličeje a dekoltu. Hadí jed má vysoký liftingový účinek, upravuje tonus pleti a vyhlazuje vrásky.

389
Doprava zdarma

O produktu: Green idea Bioaktivní krém s hadím jedem 50 ml

50133446

Úvod

Efektivní péče o zralou pokožku obličeje a dekoltu. Green idea Bioaktivní krém s hadím jedem 50 ml je luxusní krém vyvinutý na základě nejnovějších poznatků z oblasti fytofarmacie, dermatologie a kosmetické péče. Obsahuje syntetický hadí jed, který má vysoký liftingový účinek, upravuje tonus pleti a vyhlazuje vrásky. Krém působí po dobu 6-8 hodin jako šetrná alternativa botox injekcí a je vhodný pro každý typ pleti.

Výsledek:

  • vyhlazuje vrásky
  • podporuje regenerační procesy pleti
  • pokožka je dokonale elastická a vyživená
  • vhodné pro všechny typy pleti
  • dermatologicky testováno

Složení

Green idea Bioaktivní krém s hadím jedem mimo jiné obsahuje: arganový olej, olej z avokáda, panthenol, bambucké máslo, extrakt z červené mořské řasy Jania Rubens, výtažek ze smilu, kyselinu hyaluronovou, vitamin E.


Použití

Krém nanášejte na důkladně vyčištěnou pleť tváře, krku a dekoltu a jemně vetřete. Používejte pravidelně pro zralou pleť jako noční krém. Krém doporučujeme použít před společenskými akcemi s vyšším důrazem na vzhled.


Upozornění

Nepoužívejte při známé přecitlivělosti na některou složku přípravku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.