Doplněk stravy

Humer BRONCHI den a noc 15 tablet

Značka: HUMER

Doplněk stravy Humer BRONCHI obsahuje diviznu, tymián, proskurník, vlčí mák a vitamíny C a B. Působí ve dne i v noci.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Humer BRONCHI den a noc 15 tablet

50127115

Úvod

Doplněk stravy Humer BRONCHI obsahuje diviznu, tymián, proskurník, vlčí mák a vitamíny C a B. Obsahuje dva druhy cucavých tablet, které působí ve dne i v noci. Tableta na den obsahuje diviznu malokvětou a tymián obecný, které přispívají k normální funkci dýchacího systému. Vitamín C snižuje míru únavy a podporuje přirozenou obranyschopnost. Tableta na noc obsahuje tymián obecný a proskurník lékařský, které přispívají  k normální funkci dýchacího systému. Vitamín B přispívá k normální funkci imunitního systému. Vlčí mák podporuje usínání. Balení obsahuje 10 tablet na den a 5 tablet na noc.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy ve formě cucavých tablet
  • působí ve dne i v noci
  • divizna malokvětá, tymián obecný a proskurník lékařský přispívají k normální funkci dýchacího systému

Dávkování

Určeno pro dospělé a dospívající od 12 let. Užívejte 1 denní béžovou tabletu 2x denně a 1 noční zelenou tabletu večer. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tablety jsou určeny k cucání nebo zvýkání.


Složení

Obsah účinných látek v množství za 24 hodin: Vitamín C 80 mg (100 %*), Vitamín B6 1,4 mg (100 %*), Suchý vodní extrakt (4:1) z listů tymiánu obecného 250 mg, Suchý vodní extrakt (4:1) z kvetoucích nadzemních částí divizny malokvěté, Suchý vodní extrakt (4:1) z kořene proskurníku lékařského 125 mg, Suchý vodní extrakt (5:1) ze semen máku vlčího 22,4 mg. *RHP - referenční hodnota příjmu.

Složení denní tablety: plnidlo: sorbitol; protispékavá látka: magnesium stearát; příchuť čaje/eukalyptu/máty. Složení noční tablety: plnidlo: sorbitol; protispékavá látka: magnesium stearát; koncentrát barviv (světlice, spirulina), verbenové aroma.


Upozornění

Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.