Doplněk stravy

Walmark Cell Shield ENERGY 30 tablet

Značka: WALMARK

Tablety s unikátními složkami MGCPQQ® a Delphinol® doplněné vitaminy C a B6, které chrání buňky proti škodlivým volným radikálům. K dlouhodobému užívání.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Walmark Cell Shield ENERGY 30 tablet

50118424

Úvod

Podpořte zdravé stárnutí a užijte si kvalitní aktivní život. Přípravek Cell Shield ENERGY dlouhodobě podporuje energii na buněčné úrovni v průběhu dne. Obsahuje unikátní složky MGCPQQ® a Delphinol® spolu s vitaminy C a B6. Cell Shield ENERGY ocení všichni, kteří chtějí žít naplno a nechtějí, aby projevy stárnutí omezovaly jejich současný životní styl a lidé, pro které s přibývajícím se věkem se každodenní aktivity stávají více únavné.

Hlavní složky:

  • MGCPQQ® je látka podobná vitaminům, kterou si naše tělo neumí samo vyrobit. Její nedostatek může narušovat funkci mitochondrií, které jsou nepostradatelné pro buňky a tvorbu energie.
  • Delphinol® je výtažek ze “super ovoce” Maqui berry, které je bohaté na polyfenoly, minerály, vitaminy a antioxidanty. Tradičně je používáno v chilské přírodní medicíně.
  • Vitaminy C a B6 pomáhají snížit míru únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňují energetický metabolismus a chrání buňky před oxidativním stresem.

Dávkování

Užívejte 1–2 tablety denně ráno nejlépe se snídaní. Zapijte dostatečně tekutinou. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.


Složení

MGCPQQ® (Pyrrolochinolin-chinon disodná sůl) 10 mg, Delphinol® Aristotelia chilensis stand. extrakt 30 mg, vitamin B6 0,42 mg, vitamin C 24 mg v jedné tabletě.

Látky protispékavé (celulosa, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, talek), plnidlo (fosforečnan vápenatý), Aristotelia chilensis (Maqui bobule) extrakt, kyselina L-askorbová, pyrrolochinolin-chinon disodná sůl, stabilizátory (zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hydroxypropyl methylcelulosa, hydroxypropylcelulosa), barviva (oxid titaničitý, oxidy a hydroxidy železa), zvhčující látka (glycerol), pyridoxin hydrochlorid.


Upozornění

Určen pouze pro dospělé osoby. Nevhodné pro těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.