Veterinární přípravky

Alavis Šampon Chlorhexidin 250 ml

Značka: ALAVIS
5.0

Alavis Šampon Chlorhexidin pro podporu léčby kožních onemocnění. Aktivní složka chlorhexidin pomáhá snížit výskyt nežádoucích mikroorganismů. Vhodné pro psy, kočky, fretky a koně.

265
Doprava zdarma

O produktu: Alavis Šampon Chlorhexidin 250 ml

50133526

Úvod

Šampon pro péči o srst a kůži psů, koček, fretek a koní. Alavis Šampon Chlorhexidin je určený pro podporu léčby kožních onemocnění. Aktivní složka chlorhexidin pomáhá snížit výskyt nežádoucích mikroorganismů. Přípravek je obohacen extraktem z Aloe vera, která má blahodárné účinky na pokožku a podporuje tak účinek šamponu.

Hlavní vlastnosti

  • pro psy, kočky, fretky a koně
  • vhodné pro podporu léčby kožních onemocnění
  • obsahuje antibakteriální složku chlorhexidin

Složení

Aktivní látky: Chlorhexidin diglukonát 1 % a Aloe vera 1 %.


Použití

Navlhčete srst teplou vodou a šampon vmasírujte do srsti, až vznikne bohatá pěna. Nechte 5 minut působit! Poté pěnu pečlivě opláchněte. Šampon je nedráždivý pro oči a uši, přesto se vyvarujte jejich zasažení.

Jak často používat?

Při výrazných kožních potížích aplikujte Alavis Šampon Chlorhexidin denně, případně dle doporučení veterinárního lékaře. Po zlepšení stavu intervaly prodlužujte dle stavu srsti a kůže. Pokud nedochází ke zlepšení zdravotního stavu, nebo se zdravotní stav zhorší, poraďte se s veterinárním lékařem.


Upozornění

Veterinární přípravek je schválen ÚSKVBL pod číslem 280–21/C. Pouze pro zvířata. Přípravek není náhradou veterinární péče a léčiv doporučených veterinárním lékařem. Ukládejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.