Kosmetika

Vielo Kondicionér BIO 250 ml

Značka: VIELO

Vielo Kondicionér BIO posiluje a vyživuje vlasy, zanechává je lesklé a lze jej použít na všechny typy vlasů.

799
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Kondicionér BIO 250 ml

50133620

Úvod

Potřebují vaše vlasy kvalitní péči? Vielo Kondicionér BIO jim zajistí regeneraci i svěží vzhled. Posiluje jemné a namáhané vlasy, kterým dodává přirozený lesk i příjemnou vůni. Díky přídavku mléčné syrovátky pečuje také o pokožku hlavy a posiluje její ochranný film. Tento kondicionér působí na uzavření vlasového stvolu a umožňuje snazší rozčesávání vlasů.

Vielo - kosmetika s mléčnou syrovátkou

Přípravky Vielo obsahují bio syrovátku z udržitelných zdrojů. Tato přírodní ingredience je zdrojem kyseliny mléčné se stejnou strukturou, jakou vyrábí lidské tělo a je vhodná k péči o tělo i vlasy. Blahodárně působí na kyselý kožní plášť, který chrání pokožku před vysycháním i pronikáním bakterií, a který je důležitý pro zdraví a krásu každé pleti.

Výsledek:

  • zachovává přirozené pH pokožky hlavy
  • usnadňuje rozčesávání
  • vhodný pro všechny typy vlasů

Složení

Mléčná syrovátka, slunečnicový a šalvějový olej, výtažky z pelargonie, levandule, kopřivy a rozmarýnu.


Použití

Nanášejte jako závěrečnou péči po smytí vielö Bio šamponu. Před použitím dobře protřepejte. Naneste na mokré vlasy, jemně vmasírujte do vlasů i kůže a nechte působit 3 minuty. Důkladně spláchněte.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.