Kosmetika

Vielo Krém na nohy BIO 50 ml

Značka: VIELO

Vielo krém na nohy BIO přináší efektivní péči o namáhanou pokožku nohou a chodidel. Zaceluje, zvláčňuje a hydratuje suchou a popraskanou kůži na patách.

Velikost balení
489
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Krém na nohy BIO 50 ml

50133623

Úvod

Trápí vás suché a popraskané paty? Už nemusí! Vielo krém na nohy BIO 50 ml jim přinese zaslouženou úlevu a také pomáhá těmto neduhům předejít. Jeho efektivitu podporuje celá řada přírodních ingrediencí včetně mléčné syrovátky, která pokožku nohou zvláčňuje a pomáhá udržovat její přirozené pH. Bonusem je jemná aromaterapeutická vůně, jež snadno naladí pocit odpočinku.

VIELO - kosmetika s obsahem mléčné syrovátky


Přípravky Vielo obsahují bio syrovátku z udržitelných zdrojů. Tato přírodní ingredience je zdrojem kyseliny mléčné se stejnou strukturou, jakou vyrábí lidské tělo a je vhodná k péči o tělo i vlasy. Blahodárně působí na kyselý kožní plášť, který chrání pokožku před vysycháním i pronikáním bakterií a je důležitý pro zdraví a krásu každé pleti.

Výsledek

  • vyživená a hydratovaná pokožka nohou
  • snadno se vstřebává a regeneruje
  • posiluje ochranný film pokožky

Složení

Bio mléčná syrovátka, výtažky z levandule, měsíčku, šalvěje a rozmarýnu.


Použití

Před použitím dobře protřepejte. Jemně vmasírujte do pokožky nohou.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.