Kosmetika

Vielo Mycí gel na ruce BIO 250 ml

Značka: VIELO

Vielo Bio mycí gel na ruce s mléčnou syrovátkou je vhodný i pro suchou a reaktivní pokožku, kterou dokonale čistí a zanechává ji měkkou a hebkou.

539
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Mycí gel na ruce BIO 250 ml

50133633

Úvod

Je libo hebké a pěstěné ruce? Základem péče o ně je šetrné mytí bez vysoušení pokožky. Vielo Bio mycí gel na ruce s mléčnou syrovátkou je vhodný i pro suchou a reaktivní pokožku, kterou dokonale čistí, ale zároveň nenarušuje její přirozený ochranný film. Přípravek zanechává pokožku měkkou a hebkou.

Vielo – kosmetika s obsahem mléčné syrovátky

Přípravky Vielo obsahují bio syrovátku z udržitelných zdrojů. Tato přírodní ingredience je zdrojem kyseliny mléčné se stejnou strukturou, jakou vyrábí lidské tělo a je vhodná k péči o tělo i vlasy. Blahodárně působí na kyselý kožní plášť, který chrání pokožku před vysycháním i pronikáním bakterií, a který je důležitý pro zdraví a krásu každé pleti.

Výsledek

  • jemně čistí a přispívá k regeneraci pokožky
  • zanechává pokožku hebkou a měkkou
  • respektuje přirozené pH pokožky

Složení

Bio syrovátka, výtažky z arniky, výtažky z levandule,  výtažky z pelargonie, výtažky z kopřivy, výtažky ze šalvěje, výtažky z rozmarýnu.


Použití

Před použitím protřepejte. Gel naneste na vlhké ruce, rozetřete a následně důkladně omyjte.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.