Kosmetika

Vielo Krém na ruce BIO 250 ml

Značka: VIELO

Vielo Krém na ruce BIO přináší intenzivní výživu a ochranu vašim rukám. Je vhodný pro suchou a reaktivní pokožku, kterou zanechává jemnou a hydratovanou.

Velikost balení
1 099
Doprava zdarma

O produktu: Vielo Krém na ruce BIO 250 ml

50133632

Úvod

Rádi hýčkáte své ruce? Vielo Krém na ruce BIO jim zajistí tu nejjemnější péči. Zklidňuje a zvláčňuje pokožku a zachovává její pH. Krém se snadno vstřebává do rukou a zanechává je hedvábně jemné. Je ideální zejména během chladné části roku nebo v situacích, které vyžadují časté mytí rukou.

Vielo – kosmetika s obsahem mléčné syrovátky

Přípravky Vielo obsahují bio syrovátku z udržitelných zdrojů. Tato přírodní ingredience je zdrojem kyseliny mléčné se stejnou strukturou, jakou vyrábí lidské tělo a je vhodná k péči o tělo i vlasy. Blahodárně působí na kyselý kožní plášť, který chrání pokožku před vysycháním i pronikáním bakterií, a který je důležitý pro zdraví a krásu každé pleti.

Výsledek

  • intenzivní zvláčnění rukou
  • zachovává přirozené pH pokožky
  • jemně pečuje i o velmi citlivou pokožku

Složení

Mléčná syrovátka, výtažky z arniky, výtažky z levandule, výtažky z pelargonie, výtažky z kopřivy, výtažky z šalvěje, výtažky z rozmarýnu.


Použití

Před použitím dobře protřepejte. Přiměřené množství krému naneste na ruce a jemně vetřete do kůže.


Upozornění

Uchovávejte mimo dosah dětí. Může způsobit vážné poškození očí. V případě kontaktu s očima je několik minut vyplachujte velkým množstvím vody. Při přetrvávajícím podráždění očí nebo požití výrobku ihned vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte obal nebo etiketu výrobku. Pro všechny typy pleti včetně citlivé.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.