Kosmetika

Heliocare 360° Airgel SPF50+ 60 ml

Značka: HELIOCARE

Heliocare 360° Airgel SPF 50+ pěnový opalovací gel pečuje o pokožku při pobytu na slunci. Obsahuje vysoký SPF faktor 50+ a díky antioxidační složce bojuje proti hyperpigmentaci a stárnutí pleti.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Heliocare získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
515
Doprava zdarma

O produktu: Heliocare 360° Airgel SPF50+ 60 ml

50133576

Úvod

Dopřejte své pokožce kvalitní opalovací gel s velmi vysokou ochranou proti slunečnímu záření. Díky pěnové konzistenci se přípravek snadno roztírá, usnadňuje rovnoměrné nanesení a zanechává svěží pocit. Gel poskytuje pleti každodenní péči před ultrafialovými paprsky. Kromě SPF 50+ obsahuje také systém Bioshield a široké spektrum filtrů, které chrání proti UVB, UVA, IR-A a viditelnému světlu. V kombinaci s antioxidační látkou Fernblock® pomáhá předcházet předčasnému stárnutí pleti a vzniku pigmentových skvrn. Neobsahuje alkohol. Heliocare 360° Airgel SPF50+ je vhodný pro všechny typy pleti.

Výsledek

  • chrání proti UV záření díky SPF 50+ a Bioshield systému
  • snadno se vstřebává, neucpává póry a zamezuje vzniku pigmentových skvrn
  • pomáhá v boji proti stárnutí pleti

Složení

Fernblock® FC - obnovuje a chrání pleť, svým antioxidačním účinkem zabraňuje poškození pleti, SPF 50+ a BiOShield System, testováno pod dermatologickým a oftalmologickým dohledem.


Použití

Před použitím potřepat. Dostatečné množství přípravku rovnoměrně aplikujte alespoň 30 minut před pobytem na slunci. Po koupání či nadměrném pocení opakujte aplikaci gelu, aby nebyla snížena jeho účinnost.


Upozornění

Pouze pro zevní použití. Zabraňte styku s očima. Po zasažení očního okolí vypláchněte vodou. Žádný opalovací přípravek neposkytuje 100% ochranu proti slunečnímu záření. Vyvarujte se pobytu na přímém slunci.


O značce

Heliocare je vysokoúčinná sluneční kosmetika. Poskytuje kvalitní ochranu pleti proti ultrafialovému záření. Značka pracuje s přírodními antioxidanty jako je kyselina ferulová, kávová a chlorogenová, které pomáhají eliminovat působení volných radikálů na pokožku a brání hyperpigmentaci. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.