Kosmetika

Heliocare 360° Gel Oil-Free SPF50+ Beige 50 ml

Značka: HELIOCARE

Heliocare 360 ° Gel Oil-Free SPF50+ v odstínu Beige efektivně ochrání pleť před UV zářením. Díky bezolejovému složení s antioxidanty a tónovací bází je vhodný i pro aknózní typ pokožky.

569
Doprava zdarma

O produktu: Heliocare 360° Gel Oil-Free SPF50+ Beige 50 ml

50133575

Úvod

Produkt, který vyhoví i požadavkům problematické pokožky, to je Heliocare 360 ° Gel Oil-Free. Díky vysokému faktoru SPF 50+ ochrání i velmi světlou pokožku. Gelová struktura přípravku dokonale splyne s vaší pletí a pomůže vám dosáhnout hladké pokožky bez lesku. Přípravek obsahuje systém antioxidantů Fernblock®, který brání působení volných radikálů, čímž poskytuje ochranu před poškožením pokožky. Gel je tónovaný v Beige odstínu, tudíž pomůže zakrýt drobné nedokonalosti a sjednotí barvu pleti. Neobsahuje konzervanty ani alkohol. Založen na bezolejové bázi a neucpává póry. Vhodný pro všechny typy pleti včetně mastné a problematické.

Výsledek:

  • díky SPF 50+ je pokožka chráněná před slunečními paprsky
  • antioxidační složení Fernblock pomáhá bojovat proti předčasnému stárnutí
  • zanechává lehce tónovanou, hladkou a matnou pleť

Složení

Fernblock® FC – antioxidant, obnovuje a chrání pleť, SPF 50+, testováno dermatologickou a oftalmologickou společností.


Použití

Před použitím potřepejte. Dostatečné množství rovnoměrně naneste na pokožku minimálně 30 minut před plánovaným pobytem na slunci. Opakujte při nadměrném pocení a po koupání. Aplikace nedostatečného množství snižuje účinnost přípravku.


Upozornění

Pouze zevní podání. Při nanášení se vyhněte oblasti očí. Při zasažení vypláchněte pod proudem vody.  Žádný přípravek 100% nechrání proti UV záření. Vyvarujte se proto pobytu na přímém slunci. Uchovávejte mimo dosah dětí.


O značce

Heliocare je vysokoúčinná sluneční kosmetika. Poskytuje kvalitní ochranu pleti proti ultrafialovému záření. Značka pracuje s přírodními antioxidanty jako je kyselina ferulová, kávová a chlorogenová, které pomáhají eliminovat působení volných radikálů na pokožku a brání hyperpigmentaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.