Kosmetika

ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol 2x10 ml

Značka: ENDOCARE

Obnovu a osvěžení pro Vaši pleť přináší dva flakónky s denním a nočním sérem ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol. Vyplní a vypne pleť a pomůže vyhladit její texturu.

879
Doprava zdarma

O produktu: ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol 2x10 ml

50133577

Úvod

Obnovu a osvěžení pro Vaši pleť přináší dva flakónky s denním a nočním sérem ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol. Regenerační peeling pomůže vyhladit texturu pleti a hydratační sérum  pleť vyplní a vypne.

ENDOCARE Expert Drops Hydrating Protocol

  • Hydrating Serum – obsažená kyselina hyaluronová poskytuje dlouho trvající hydrataci a viditelné vypnutí pokožky, patentovaná složka EDAFENCE® podporuje její ochrannou bariéru, která pomáhá zachovat její svěžest a krásu.
  • Soft Peel Serum poskytuje dvojí peelingový účinek, a to chemický a enzymatický. Tímto způsobem podporuje obnovu buněk pokožky – vyhlazuje texturu pleti, redukuje vrásky a sjednocuje tón pleti.

Použití

Aplikujte Hydrating Serum ráno a Soft Peel Serum večer na suchou vyčištěnou pokožku. Přes den používejte produkty sluneční ochrany Heliocare. Před použitím protřepejte.


Upozornění

Jemné brnění je normální pro prvních několik aplikací. Barva výrobku se může lišit vlivem vysoké koncentrace aktivních látek. Pouze pro zevní použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Při zasažení očí důkladně vypláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.