Kosmetika

Heliocare 360° Pediatric Atopic Spray SPF50 250 ml

Značka: HELIOCARE

Citlivá dětská pokožka vyžaduje speciální ochranu. Díky Heliocare 360° Pediatrics Atopic SPF50 dostane i ta nejjemnější pleť tu nejlepší péči.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 kusů produktů značky Heliocare získáte nejlevnější kus za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 03. 2024 nebo do vyprodání zásob.
709
Doprava zdarma

O produktu: Heliocare 360° Pediatric Atopic Spray SPF50 250 ml

50133571

Úvod

Hypoalergenní opalovací mléko s obsahem filtrů a antioxidantů poskytuje kvalitní ochranu jemné dětské pokožce. Pomáhá zachovat její přirozenou hydrataci, snadno se roztírá a nedráždí oční okolí. V kombinaci s antioxidanty a SPF 50 chrání před volnými radikály a UV zářením. Přípravek je díky účinným filtrům, které se rychle zapracovávají do pleti, vysoce voděodolný a otěruvzdorný.  Vhodné pro děti od 3 měsíců a osoby s citlivou atopickou pokožkou.

Výsledek:

  • chrání a pečuje o velmi citlivou pleť
  • lehká textura se rychle vstřebává a vytváří voděodolný film
  • pomáhá udržovat hydratovanou a svěží pokožku

 


Složení

Fernblock® FC – antioxidant, obnovuje a chrání pleť, SPF 50.


Použití

Před použitím potřepejte. Dostatečné množství rovnoměrně naneste na pokožku minimálně 30 minut před plánovaným pobytem na slunci. Opakujte při nadměrném pocení a po koupání. Aplikace nedostatečného množství snižuje účinnost přípravku.


Upozornění

Pouze zevní podání. Žádný přípravek 100% nechrání proti UV záření. Chraňte děti před pobytem na přímém slunci. 


O značce

Heliocare je vysokoúčinná sluneční kosmetika. Poskytuje kvalitní ochranu pleti proti ultrafialovému záření. Značka pracuje s přírodními antioxidanty jako je kyselina ferulová, kávová a chlorogenová, které pomáhají eliminovat působení volných radikálů na pokožku a brání hyperpigmentaci.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.